Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2008, 00:13

kasik kochana ta twoja wikunia hehe slodko ze dotrzymala ci towarzystwa.. i wytrwala do polnocy .. no mala impreziara ci rosnie. hehe beda razem z leonkiem na dicho smigac hehehhe

ja wpadlam tylko pokazac

fotki sylwestrowe

Obrazek

Obrazek

pokaz mistrza
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

nasza szalona tereska
Obrazek

moja siorka z adasiem hehe
Obrazek
Obrazek
najwazniejsze jest balans ciala hihi
Obrazek

choc raz cos wygralam hehe
Obrazek

z prezentu najbardziej spasila mi kokarda hehe
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ostatnia sesja zdjeciowa w oczekiwaniu na busa do domu hehe

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sty 2008, 00:15

Madziorka ale jesteście udani :-D no nie ma takiego postu twojego przy którym bym się nie uśmiała :-D szaleni i radośni na maxa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: podzieliła byś się trochę tą siłą i radością, bo ze mnie chyba zgredka zaczyna się robić :ico_puknij: :ico_olaboga:
a zdjęcie Adasia - ciiiii.... odlotowe :ico_brawa_01:

Gosia tacy koledzy to nie koledzy tylko jakieś gnojki :ico_zly: kurcze, szkoda że twój Paweł ma takie niemiłe doświadczenia :ico_olaboga: ale tak jak reszta dziewczym, wierze że wszystko skonczy się dobrze i znajdzie fajową pracę...

Martucha duuuuużo zdrówka dla Franka :ico_buziaczki_big: prosze, nie zdenerwuj się na mnie ale wg mnie to za duzo tych antybiotyków i leków i organizm jest osłabiony i nie ma siły (i nie wie) jak walczyć :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: nie mówię, ze jak Franio choruje to masz mu nic nie podawać, ale może spróbuj babcinych sposobów bo te leki to... no nie wiem, ale jakoś nie za specjalnie działają...
a jaki ma kaszel?? mokry czy suchy?? bo ja mam przepis na taką herbatkę imbirową dla dzieciaczka na przeziębienie... po niej wygląda na poczatku tak jakby się pogorszyło bo kaszel i katar się wzmaga, ale po 2-3 dniach masz dziecko zdrowe i radosne... jak będziesz chciała spróbowac to dam ci przepis...

Jasnie Pani do d... z taką kolezanką :ico_zly: no jaka sknera :ico_zly: :ico_puknij: jak ni ma humoru to ok, ale niech nie psuje go innym!!!

Julie świetnie, ze sie pojawiłaś :-D widziałam zdjęcia na naszej klasie z Sylwka... wygladasz bosko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i wielkie buziaczki :ico_buziaczki_big: dla Nathanka coby guzy posżły precz i nie przychodzily nowe :ico_nienie:

Ilonka no widzisz, trza bylo dac znac to byśmy sie spiknęły w połowie drogi i razem pobalowały w Sylwestra :-D zdjęcia Vinee sa przesliczne :ico_brawa_01: a ona jest taka urocza i ten uśmiech :ico_brawa_01:
a napisz mi prosze, kiedy Vinee umiała się pobawić z tym misiem z Fishera co uczy gdzie noga, reka itd.?? myslę aby kupić taki dla Viki, ale nie wiem czy zajarzy że tam trzeba naciskac żeby usłyszeć muzyke :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-01-02, 23:21 ]
Madziorka no widac, że bawiliście się super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: sliczny strój miałas, a jaka laseczka z ciebie, fiu fiu :-D

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2008, 11:30

hej dziewczyny
jak was znaleźć na naszej klasie??? Ja jestem Małgorzata Miłkowska.

Madziorka świetne zdjęcia. A ta twoja sukienka śliczna. Strasznie mi sie podoba.

Marta super że nic poważniejszego Frankowi nie dolega, a uchachany musi być po mamusi :-D

Fela pocieszyłas mnie z bajkami, że nie tylko mój taki maniak. A co do sikania to Tomek mnie sprawdza. Jak kładziemy się spac on od razu że chce siku wstajemy zapalam światło a on się szyderczo śmieje. Zrobi siku i za chwile znowu to samo. Wczoraj 2 razy wstawał, przedwczoraj 3.

Julie fajnie ze zajrzalas. Pokaz zdjecie guza i w nowej fryzurce. A co z waszym wyjazdem?

Kasik Vikula dzielna :ico_brawa_01: A zdjecia super :ico_brawa_01:

Nie wiem jak u was ale u nas strasznie zimno. Z -10 jest. Nieznoszę zimy :ico_zly:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2008, 12:06

gosiu u nas podobna temperatura i do tego wieje.. masakra.. brrr
a na naszej klasie widze ze juz mnie znalazlas hehe
a moja sukienka sylwkowa z tk maxu hehe :-D
dzieki za komplementa :-D

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2008, 12:25

madziorka hihi pisze:a na naszej klasie widze ze juz mnie znalazlas hehe

no poradziłam sobie zaimportowałam liste kontaktów z gg i wkleiłam do naszej klasie i znalazło mi wszystkie osoby. Super ta opcja.

[ Dodano: 2008-01-03, 11:31 ]
Madziorka a znasz tego chłopaka?
http://nasza-klasa.pl/profile/1685785/gallery/2

to Pawła kolega w anglii sie poznali. I nie widzieli się pare ladnych lat. On znalazł mnie na naszej-klasie i kontakt się odnowił. Mają przyjechac do nas :ico_brawa_01:

fela
Już śmiało chodzę po forum!

03 sty 2008, 14:53

kasik viki boska :ico_brawa_01: i jak dzielnie do polnocy dotrwala :ico_brawa_01: wycaluj wszystkie jej krosteczki i plamki zeby szybciej zeszly i nie swedzialy ode mnie.co ty dajesz jej jesc?jak na wiekszosc jest ucxzulona :ico_olaboga:

madziorka fajne zalone foty :ico_brawa_01: z sylwka :ico_brawa_01: :-D :-D

martatwoje fotki tez pierwsza klasa,franus wygladal perzslicznie na chrzcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

gosia konrad tez musi sie jescze wysikac zanim usnie.i tak lezymy czytamy ksiazke przed snem i jak juz koncze to mowimy bye bye do wszystkich postaci z bajki i potem sie kladziemy i zasypiamy ale oczywiscie zawsze jest siusiu i krzyk dady,bo to pawel go wysadza , mi sie niechce z lozka wylazic :ico_oczko: :-D i potem ladnie wraca do mnie i zasypia.a jak mowa tomka?ja tez chce cie znalezc na nasza klasa :-D choc czesto tam nie zagladam bo czas mi nie pozwala :ico_noniewiem:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2008, 14:57

fela pisze:a jak mowa tomka?

nie bardzo :ico_smiechbig:
na tym samym czyli zerowym poziomie. :-D Ma czas do wrzesnia by sie rozgadać, by w przedszkolu nie miał problemów. A jak z Konrada mową? Chodzi mi o język?

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2008, 17:50

gosia nie kojarze tego goscia hehe ale nazwisko znajome
kiedys spotykalam sie pare razy z kolesiem o tym samym nazwisku
moze to jego brat hehe

my wlasnie wrocilismy
bylismy u tesciow a potem u dentysty
leos grzeczny byl>> pil cycka w poczekalni hihi
zaraz adas jedzie do kardiologa bo cos go kluje wiec chce zrobic echo serca
mowi ze jak mu nic nie bedzie to pijemy> a jak beda jakies przeciwskazania to tez trezba sie napic hehe
wariat jeden
jadziorka dzis przyjechala z kraka wiec leos znow ma ciotke
bo aurela wrocila ! stycznia

fela

03 sty 2008, 19:01

madzia jak jadziorka robi sobie tak swietne loczki.uroczo w nich wyglada. :ico_brawa_01:

gosia konrad wiecej slow mowi po angielsku,bo polskie sa zatrudne chyba dla niego.i jak mowie do niego jakis nowe slowo to powtarzam w dwoch jezykach i on zawsze wybiera to angielskie.moze i lepiej bo w przedszkolubedzie czul sie pewniej i rozumial co do niego mowia.a polski tez zalapie tylko moze troche pozniej,tzn po polsku tez mowi ale wiecej po angielsku.jego kolezanka 3 mce starsza wiecej rozmawia niz konrad,mysle ze on jest po srodku nie za duzo mowi ale i inie nic :ico_oczko: :-D przyjdzie i pora na niego i tomcia i pewnie rozgadaja sie ze bedziemy uszy zatykac.wiesz jak konrad zacznie pytac co to?a to ?to czasami wymiekam bo z dziesiec razy na ta sama rzecz to samo pytanie :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2008, 19:15

fela jadziorka wystarczy ze po myciu wysuszy wlosy suszarka z dyfuzorem i loczki gotowe hehe

[ Dodano: 2008-01-03, 18:16 ]
zauwazylam wlasnie ze wiekszosc polskich dzieci wybiera angielski bo jest duzo latwiejszy od polskiego hihi

Wróć do „Pozostałe”