Madziorka ale jesteście udani
no nie ma takiego postu twojego przy którym bym się nie uśmiała
szaleni i radośni na maxa
podzieliła byś się trochę tą siłą i radością, bo ze mnie chyba zgredka zaczyna się robić
a zdjęcie Adasia - ciiiii.... odlotowe
Gosia tacy koledzy to nie koledzy tylko jakieś gnojki
kurcze, szkoda że twój Paweł ma takie niemiłe doświadczenia
ale tak jak reszta dziewczym, wierze że wszystko skonczy się dobrze i znajdzie fajową pracę...
Martucha duuuuużo zdrówka dla Franka
prosze, nie zdenerwuj się na mnie ale wg mnie to za duzo tych antybiotyków i leków i organizm jest osłabiony i nie ma siły (i nie wie) jak walczyć
nie mówię, ze jak Franio choruje to masz mu nic nie podawać, ale może spróbuj babcinych sposobów bo te leki to... no nie wiem, ale jakoś nie za specjalnie działają...
a jaki ma kaszel?? mokry czy suchy?? bo ja mam przepis na taką herbatkę imbirową dla dzieciaczka na przeziębienie... po niej wygląda na poczatku tak jakby się pogorszyło bo kaszel i katar się wzmaga, ale po 2-3 dniach masz dziecko zdrowe i radosne... jak będziesz chciała spróbowac to dam ci przepis...
Jasnie Pani do d... z taką kolezanką
no jaka sknera
jak ni ma humoru to ok, ale niech nie psuje go innym!!!
Julie świetnie, ze sie pojawiłaś
widziałam zdjęcia na naszej klasie z Sylwka... wygladasz bosko
i wielkie buziaczki
dla Nathanka coby guzy posżły precz i nie przychodzily nowe
Ilonka no widzisz, trza bylo dac znac to byśmy sie spiknęły w połowie drogi i razem pobalowały w Sylwestra
zdjęcia Vinee sa przesliczne
a ona jest taka urocza i ten uśmiech
a napisz mi prosze, kiedy Vinee umiała się pobawić z tym misiem z Fishera co uczy gdzie noga, reka itd.?? myslę aby kupić taki dla Viki, ale nie wiem czy zajarzy że tam trzeba naciskac żeby usłyszeć muzyke
[ Dodano: 2008-01-02, 23:21 ]Madziorka no widac, że bawiliście się super
sliczny strój miałas, a jaka laseczka z ciebie, fiu fiu