MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

03 sty 2008, 22:15

Obrazek
witajcie znow :) ja juz po badaniu... bylo super :-D ... wszystko w najwiekszym porzadeczku :-D ...nawet widzialam swoje malenstwo jak sie rusza (bo lekarka szybciutko zrobila usg aby posluchac serduszka)... dokladniejsze usg robimy wg planu czyli we wtorek... :ico_brawa_01:
kratka, dopiero teraz zauwazylam twojego posta :ico_wstydzioch:
gratuluje serdecznie :-D
Obrazek

k@teczk@ porozmawiaj z mezusiem... jemu pewnie tez zalezy na tym aby stworzyc jak najlepsze warunki dla przyszlego potomka... dwa pieski to troszke za duzo :ico_noniewiem: ja mam jednego, malego a juz teraz przechodzi szkolenie ze np. na lozko wchodzic mu nie wolno :ico_nienie: ... to wszystko w trosce o mala istotke ktora niebawem :ico_oczko: przyjdzie na swiat

kochane, co do wozkow...jesli moge doradzic... gdzies wyczytalam w internecie, ze wozek lepiej kupic tuz przed narodzinami dziecka (mozna oczywiscie wybrac sobie model wczesniej)... nie warto kupowac go wczesniej, bo wtedy bedziemy miec krotsza gwarancje :ico_noniewiem: wozki to nie sa tanie rzeczy, wiec moze warto skorzystac z tej malej podpowiedzi :ico_oczko:
a ja wozeczek mam po wiktorku...jak nowiutki, bo korzystalam z niego tylko jak bylam w polsce na wakacjach...

koncze juz na dzisiaj i zycze Wam kochane kolorowych snow
Obrazek

[ Dodano: 2008-01-03, 21:18 ]
ach, k@teczk@, jeszcze jedno... nie stresuj sie tymi badaniami, na pewno wszystko bedzie w porzadku...wierze w to mocno i trzymam kciuki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2008, 22:20

Witam
Zła jestem,bo mi poprzednie posty wcięło,a tyle się napisałam.
Kasiu ja Cię doskonale rozumiem,badania i dzidzia jest najważniejsza.Mam nadzieję,że badania dadzą Wam odpowiedź na Wasze pytania i doczekacie się maleństwa.A piesiowi na pewno znajdziecie kochających właścicieli i ciepły dobry dom.
szczako, PP to peg perego.Te wózeczki są bardzo lekkie,a ja mieszkam na 4p bez windy.Miałam pliko dla Zuzy,ale sprzedałam i teraz żałuję.Pewnie w kwietniu pochodzimy po komisach,bo wolę mieć dobry firmowy wózek używany,niż tani nowy bubel.

[ Dodano: 2008-01-03, 21:23 ]
MONIKAB fr, to masz jeszcze niespodziankę w brzuszku?Najważniejsze,że dzidzia zdrowa :-D

Katka
Wodzu
Wodzu

03 sty 2008, 23:35

Emilko, Monisiu i Zulciu jestescie PRZEKOCHANE :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Zbliża sie 7 styczeń 2008 r. TP naszej pierwszej Dziecinki :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Moze Siostrunia urodzi właśnie w ten dzień ??? :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Kolorowych snów moje dobre duszki :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2008, 23:40

Kolorowych snów Kasieńko I pamiętaj,że nie jesteś sama,my jesteśmy z Tobą.
Dobranoc dziewczynki.
Obrazek

Katka
Wodzu
Wodzu

03 sty 2008, 23:53

Zulciu kochana wiem, ze zawsze moge liczyc na WASZE wsparcie i ciepłe slowo, to jest jak balsam na moje zbolałe serduszko :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

03 sty 2008, 23:59

I ja mowie DOBRANOC-dopiero sie dopchalam,bo moj M po pracy siedzial i okupowal kompa :ico_olaboga:
jutro powrot do pracy wiec trzeba zaczac myslec o tej mysli,by sie przestawic i chodzic spac wczesniej,do jutra po pracy

kolorowych snow kochane majoweczki Obrazek

[ Dodano: 2008-01-04, 08:17 ]
witam z ranaObrazek
zaraz do pracy,wiec wpadlam zyczyc milego dnia wszystkim
do wieczorka
tylko sie nie rozpisywac plotkary jedne :-D
:ico_nienie:

Obrazek

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

04 sty 2008, 11:34

Obrazek

witam kochane i sciskam kazda z osobna :)
emalia, zycze milego i lekkiego dnia w pracy
zulciu,we wtorek (mam nadzieje) nie bede miec juz watpliwosci jakiej plci mieszkaniec zajmuje moja macice :ico_haha_01: :-D mam nadzieje ze jeszcze uda mi sie Wam pochwalic co kryje moj brzusio, bo pod koniec przyszlego tygodnia znikam :ico_placzek:
k@teczk@ wiesz ze zawsze mozesz liczyc na nasze wsparcie... :ico_pocieszyciel:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 sty 2008, 11:54

Dzięki za te marki wózków. Na pewno się przyjrzę. Faktycznie, lepiej kupić przed narodzinami, ale oglądanie zacznę na pewno dużo wcześniej :ico_oczko:
Mam kilka "musów" dla takiego wózka, więc wszystko sobie wypiszę i będę szperać w necie.

U nas, po wczorajszej, prawie nocnej już rozmowie, plan imion uległ zmianie.
W każdym razie, skoro dziewczynki na J nie będzie, nie będzie też chłopaka.
Ponieważ u Michała w rodzinie jest tradycja, że nadaje się imiona męskie co drugie pokolenie (u mnie jest tradycja Ziemowita dla pierworodnego), ale Michał uznał, że tradycje przekazuje się po męskiej linii :ico_haha_01: , więc on wybrał imię dla chłopaka, ja wybiorę dla dziewuszki.
No i stwierdziliśmy, że nasze typy mało międzynarodowe były, a jednak chcielibyśmy, żeby dzieci, jak my, podróżowały i zbierały doświadczenia za granicą.

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2008, 12:30

Obrazek
Dotarłam i ja :ico_haha_02:
emalia30, miłej,lekkiej i bezstresowej pracy życzę :ico_haha_02: Do sklikania po Twoim powrocie.
Obrazek
szczako, to zdradź nam swoje typy,prosimy
Obrazek
MONIKAB fr, zdradź koniecznie i postaraj się jak najszybciej założyć internet,bo bez Ciebie będzie nam bardzo smutno.
Obrazek

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 sty 2008, 12:53

Zulcia, chłopak będzie Piotrek, po teściu. Dla chłopaka wybiera Michał, ja dla dziewczynki. Mam jeden typ, ale jeszcze przejrzę listę i wtedy napiszę.
Oczywiście każdy z nas ma prawo veta, ale ja ze swojego nie skorzystałam, bo Piotrek mi się podoba.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”