Ja widziałam w biedronce własnie te body ale zrezygnowałam bo jak dla mni eto wole takiego maluvha ubierać w body rozpinane z przodu. Jest o wiele wygodniej niż przeciągać przez główkę .asiab pisze:nie wiem czy u nas któraś pisała o body w biedronce.
Ja tez tak miałam i w końcu samam nie wiedziałam czy to skurcze czy dzidzia się wypina. Jak sa skurcze to brzuch twardnieje cały, nawet po bokach a jak dzidzia sie wypina to tylko w miejscu wypięcia.Dona pisze: I własnie zaczęłam się zastanawiac, czy to twrdnienie to skurcz macicy, czy po prostu dziecko sie tak jakos wypina i przekręca. Mój brzuch wtedy tak smiesznie wygląda, jest nierówny, dokładnie wiem, w którym miejscu jest maluszek. Wy też tak macie?
dlatego kupie jeszcze te rozpinane jak jeszcze nie bede miała wprawy z ubieraniemSylwia.O. pisze:Ja widziałam w biedronce własnie te body ale zrezygnowałam bo jak dla mni eto wole takiego maluvha ubierać w body rozpinane z przodu. Jest o wiele wygodniej niż przeciągać przez główkę
nie ma za co. Jak jest skurcz to tak jakbyś miała w brzuchu piłkę do koszykówki. z każdej strony twardy.Dona pisze:Sylwia.O., dzięki. Chyba mnie troszkę uspokoiłaś. Zauważyłam, ze dzidzius jest jakby trochę wyżej. Jak brzuch mi twrdnieje, to podbrzusze jest miękkie. I przeważnie mam napiętą lewą częśc, bo mała chyba lubi tę stronę, hihi.
No ja tez to wiem z własnego doswiadczeniaDona pisze:Co do tego body, to siostra też juz mnie uświadomiła, ze lepiej kupowac takie ubranka, bysmy sie nie musiały męczyc
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość