babcia sie martwi jak sie z wnukiem dogada jak go zostawimy u niej

no i nie trzeba odmieniaczauwazylam wlasnie ze wiekszosc polskich dzieci wybiera angielski bo jest duzo latwiejszy od polskiego hihi
więc już niedługo rodzi.No czesc. ja byłam dzis u doktorka, mam na 1,5 cm rozwarcie. przyszłam do domu i od tamtej pory co chwile mam skurcze, do tego strasznie boli koło krocza i w srodku.
ja tez slyszalam ze maluchy tak pomykają, ja niestety na takie coś sie nie piszę. Nigdy nie jezdzilam na nartach. Nie ciągnie mnie do tego bo ja straszny zmarzluch jestem i 100 razy wole pojechac do cieplych krajow pobyczyc sie na plazy niz na zimne narty.konrada bierzemy,bo ponoc sa tam takie male stoki specjalnie dla dzieci porobione z instruktorami i zostawia sie malucha jak w przedszkolu i potem jak juz sie rodzice najezdza wybawiato go odbieraja.super sprawa,nie.
To Paweł tak szybko z pracy wrócił? Czy sama chodzisz na zakupy?mam chwilke,zakupy cotygodniowe zrobione wiec weekend mozna witac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość