ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2008, 12:37

Myślisz, że tak sam z siebie by na to wpadł - w życiu
To tak jak mój... a jak sie kłócimy i mu wypomne ze mialam gdzies ochote wyjsc to mi odpowiada,ze przeciez moglam powiedziec :ico_puknij: i wtedy bysmy wyszli... a jak mu mówie,ze ja wole zeby to jednak on zaproponowal to wtedy on mi odpowiada,ze nie jest duchem swietym i nie wie ze jak w danym dniu chce wyjsc :ico_puknij: :ico_zly: Szkoda słów na tego mojego Piotrka...

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2008, 13:15

Widze,ze Emi przypadł do gustu konik na biegunach :-D , ja Mai nawet gdybym chciala to nie kupie bo juz pokój mamy strasznie zagracony...

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

04 sty 2008, 18:07

czesc kochane

ja zrozpaczona bo T wlasnie wyjechal.... i juz szczerze mam dosc tych rozlak..ile mozna..

Oskar teraz chodzi po pokoju i mowi "tata y maa, y ma " i pokazuej na drzwi.. ryczec mi sie chce przez to jeszcze bardziej... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Justynko gratulacje, nie martw sie na pewno z czasem oswoisz sie z ta mysla i mimo ze to "wpadeczka" to bedzie to wspaniala wpadeczka ;P

ja juz za rok moge na spokojnie rozpoczac starania o nastepne bejbi.. tak za rok bo juz bede konczyla szkole wiec na spokojnie bedzie mozna myslec o rodzenstwie dla Oskarka... :ico_haha_01:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2008, 19:02

Natalka, wspolczuje Wam tych rozłąk ale ja trzymam kciuki ze juz niedlugo bedziecie mieli to za soba i bedziecie juz razem... Teraz znowu wpadnieszw wirzajęć i raz dwaminie te kilka tygodni bez T....

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2008, 19:06

Ale slicnza Emi w podpisie :ico_brawa_01: i wloski już calkiem całkiem urosły :-D

A my kochane czekamy na lekarza :ico_placzek: wyniki z moczu nie sa za ciekawe, ma za dużo leukocytow. Już sobie odpusciłam panstwową służbe zdrowia i umowilam sie na prywatna wizyte u naszego lekarza... kasa duza ale chociaz nie na marno wydana. Mała już dziś gorączkuje nawet do 39,3... i z kazdym dniem jest gorzej... no ale mysle ze juz w niedziele ten lekarz postawi ja na nogi :-) z tego co mi przez telefon powiedzial to prawdopodobnie bedzie zapalenie drog moczowych.

Ja sama nie mam za ciekawego wyniku z badania moczu ( bo tez sobie dałam zbadac) mam ciała ketonowe w moczu.... Julia też to miała jak była w szpitalu... ach my z tym moczem to co chwile coś mamy... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Natashka

04 sty 2008, 19:21

biedne dziewczyny, oby wam szybko minelo i obyscie nie musialy sie z tym meczyc...
w sumie nie znam sie , wiec spytam, mozna to raz na zawsze wygonic???

Iwonko na to licze ze raz dwa minie mi ten czas bez T , ale i tak bede jak glupia odliczala kazdy dzien i myslala i myslala i myslala o nim... :ico_puknij:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

04 sty 2008, 19:24

Natalka współczuje rozłąki z T :-/ :ico_pocieszyciel:

Kasiu biedna Juleczka życze jej dużo zdrówka.A co do naszej służby zdrowia to też tak myśle jak ty chociaż do niej należe.lekarze po prostu sobie olewają wszystko widze to na codzień :ico_zly: :ico_zly: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2008, 19:35

KURCZE A Z aDUSI JAKA PANNa ja nie moge :ico_brawa_01: slicznie wyglada :ico_brawa_01:

dziewczyny teraz przeczytałam w necie ze ciała ketonowe w moczu moga świadczyc o cukrzycy :ico_placzek: czyzby mi cukrzyca wrociła ? :ico_placzek: jutro pojde sobie zmierzyc cukier to sie wszystko okarze :ico_placzek: ale sie boje... ja uwielbiam słodkie i jak ja sobie poradze :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Natashka

04 sty 2008, 19:50

heheh jaka swietna Adusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no pannica ze hohoho

a moj kawaler wlasnie wlazi mi na kolana i calowac mnie zaczyna hehe, ostatnio tylko chodazi i buzi n aokraglo chce dawac i chodzi i cmoka :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-01-04, 19:23 ]
ide kapać moje brzdąca i go układać do snu, własnie wciągnał 2 paróweczxki cielece i zadowolony chodzi i robi mmmmm :ico_haha_01:

ciekawe jak pierwszy wieczor bez tatusia minie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

04 sty 2008, 20:30

Natashka, mam nadzieję ,że szybko Wam minie czas bez T :-)
Adusia jaka śliczna :ico_brawa_01: w pierwszej chwili to ją pomyliłam z Juleczką :ico_wstydzioch: :-D bardzo się zmieniła :-) prawdziwa panienka :ico_oczko:

Emilka jednakowo śliczna :ico_brawa_01: i pięknego ma konika :-)
Musze jakieś zaraz zdjęcie Michałka do podpisu wstawić :ico_noniewiem:

Kasiu i Juleczko trzymajcie się kochane :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”