M0rD3CzKa, piekne skrapki
Mroweczka-to mieliscie niezapomnianego sylwestra
nic nie wiedzialam
nie zazdroszcze-dobrz,ze juz wszystko w porzadeczku.U nas tez sie zapowiada przeziebienie,ja juz jestem a malemu jakby katarek sie zaczynal i sie juz martwie jak to bedzie
Delicja-a ja myslalam,ze Wigilje macie u Twojej mamy-a Twoj maz jest jedynakiem?Nie napisalas co dostala Ola od tesciow pod choinke,no bo chyba nie nastepne pudelko po butach?
Caro-ale masz charakter,ja tylko narzekam,ze jestem gruba i na tym koniec-zadnych mocnych postanowien
A wyrzuty sumienia uspokajam wmawiajac sobie,ze matka karmiaca nie moze stosowac diet odchudzajacych
(ale nie musi jesc slodyczy
)
Hektorka -ja tam nie widze zadnego zbednego nadmiaru w Twojej figurze,wiec Ty nie musisz katowac sie zadna dieta
Kamelek-ja tez mysle,ze truskawki,np moj siostrzeniec w zeszlym roku wypil tylko troszke szampana dla dzieci i byl za dwa dni obsypany jakby mial odre
Lekarka powiedziala,ze bardzo duzo dzieci jest uczulona na barwniki zawarte w takich szampanach,landrynkach itd.Ja Ci gratuluje,ze gotujesz sama dla malej,ja po kilku probach zrezygnowalam prawie calkowicie bo nie chcial mojego jesc
,ale musze znowu sprobowac.