katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

05 sty 2008, 01:13

Dobrej nocki zycze-tez zmykam-do jutra papap

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Trzy tysiące lat minęło...

05 sty 2008, 01:15

dobranoc
Grzesznych snow :-D

Awatar użytkownika
Kolka

05 sty 2008, 12:09

dzień dobry! ja tylko na chwilę

Mój mąż z rana pojechał do swojej mamuni :ico_zly: pewnie będzie się żalił, że nie lubię jak nas nawiedzają. Ale mam to gdzieś.
Właśnie od mojego taty usłyszałam, że jestem złą matką bo dziecko samo zostawiłam i do kompa przyszłam...

JA CHCE MIESZKAć SAMA Z DALEKA OD WSZYSTKICH!!

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

05 sty 2008, 14:21

Dzien dobry
Kolka, ja nie raz slyszalam podobne zdania :ico_zly: :ico_puknij:
Wiecie co..mam juz dosc :ico_olaboga: Kacpi co noc albo zaspypia po 2 albo budzi sie okolo 3 i wrzeszczy jakby mial zle sny ...oczywiscie pozniej nie chce spac tylko sie bawi :ico_olaboga: dzis w nocy obudzil sie o 3 i chodzil sobie 1,5 godz w chodziku :ico_placzek: a kiedy ja mam sie wyspac? :ico_szoking:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 sty 2008, 14:35

witam,
ja znowu na chwile bo nie mam czasu :ico_zly: Wczoraj dwa razy chcialam wejsc na TT i nie moglam :ico_noniewiem: a wieczorem jak zasiadlam to maly sie domagal lulania :ico_noniewiem:

zimno.....

[ Dodano: 2008-01-05, 13:36 ]
aha - ale wszytko czytalam - i to o diecie tez :-D I tak sobie pomyslalam,ze juz pare kalorii spalilam piszac posta:P

Awatar użytkownika
Kolka

05 sty 2008, 15:11

M0rD3CzKa, a może przemęcz go na maxa w dzień... nie pozwalaj mu zasnąć... Wiem, że to drakoński sposób, ale... i tak nie masz nic już do stracenia. Ja tak kilka razy zrobiłam i mała w nocy spała jak kamień a teraz to już norma... Superniania z tvn-u zabroniłaby dawać się wciągać we wszelkie zabawy w porze snu :ico_noniewiem: :ico_oczko: Musisz go jakoś przestawić bo się wykończysz! :ico_olaboga:

Rybka
widzisz, to też jest jakiś sposób na spalanie kalorii :ico_oczko: :ico_brawa_01:

A ja biorę się za porządki bo gangrena się zapowiedziała na wieczór :ico_zly: :ico_zly:

Dumam co wymyślić na jutro, żeby tam nie musieć jechać- trzeba by gdzie się ulotnić... np do znajomych :ico_oczko:

caro

05 sty 2008, 16:22

No no widzę,że frekfencja się polepszyła :-D :ico_brawa_01: !

Mordko u mnie z ze spaniem to juz tak 4 miesiąc leci :ico_olaboga: , pobudki są co noc, dziś była o 3-ej, no i potam chce się bawić :ico_noniewiem: ..... teraz to już się troche przyzwyczaiłam, ale i tak nie mogę się doczekać,aż zacznie spać całą noc, tylko kiedy to będzie? :ico_noniewiem:

Kolka pisze:Właśnie od mojego taty usłyszałam, że jestem złą matką bo dziecko samo zostawiłam i do kompa przyszłam...

niech tatulek się :ico_puknij: w łeb..... niestety jak sie mieszka z kimś to tak naprawdę człowiek jest taki jakis....jak małę dziecko, przynajmniej ja sie tak czuje, jak mama moja się czepia, czuje sie wtedy taka malutka.....

A dziś 4 dzień diety, na razie się trzymam :-D

A Mordko 15kg :ico_szoking: :ico_szoking: , to naprawdę musiałaś mieć stresa...

Ale wiecie co jak przeczytałam,że Dagles sie odzwyczaiła od forum, to poczułam sie tak jakby... przyjaciólka plunęła mi prosto w twarz :ico_placzek: , jakoś nie mogę przejść z tym do porządku dziennego, jest mismutno i chce mi się :ico_placzek: ...

Delicja no właśnie co mała dostała od gangreny ??????????????????????????

[ Dodano: 2008-01-05, 15:24 ]
Katrin ja mam to samo ze stresem, inni nie mogą jeść, ja wręcz przeciwnie... :ico_wstydzioch: :-D

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

05 sty 2008, 17:39

[size=150]Dla Antosia duze buziaki oraz zyczenia zdrowka i usmiechnietej [/size]buzi :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

[ Dodano: 2008-01-05, 16:42 ]
Znowu nie bylo mnie tu dluzej, ale Maya jet nadal chora. Wszystko "zeszlo" na oskrzela i nie obylo sie bez antybiotyku.
Ide Was poczytac, o ile ten maly zboj pozwoli.

Awatar użytkownika
Blanka26

05 sty 2008, 17:43

dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!! Ola dostała wielkie zero od dziadków pod choinkę!!!!!!!!!!!! w sumie to nie spodziewałam się zbyt wiele, heh aż mi za nich wstyd!!!

katrin mój mąż jest jedynakiem.
A jak się czuje Antonio???mam nadzieję, że już lepiej.
kolka ja wiem, że jesteś bezkonfliktowa, ale czasem musisz zaprotestować.

a Ola nadal ma krostki na brzuszku. jestem tak wściekła na siebie, że chętnie bym się wychłostała za tego głupiego ziemniaka. po co ja jej to dawałam :ico_puknij: niby niewiele tych krostek i ledwo widoczne, ale tak mnie wkurzają, że :ico_zly:

kari zdjątka wkleję obiecuję w poniedziałek, bo jutro mąż ma wolne i pewnie spędzimy razem dzień :ico_haha_02:

a teraz pytanie do was kochanieńkie. Jak się sprawdzają wam foteliki do karmienia??? Bo ja też myślę kupić, ale zastanawiam się czy mi się opłaca :ico_noniewiem: a ten co dostaliśmy w prezencie właśnie jutro wystawiam na allegro, bo mi się nie podoba. No i chciałabym kupić plastikowy z Babyono .
Caro ja też się dziwnie poczułam z wypowiedzią Dagles :ico_noniewiem:

Ale ja was NIGDY nie zostawię!!!!!!!!!!!! :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-01-05, 16:46 ]
o przepraszam gapa ze mnie. DLA ANTONIA Z OKAZJI UKOńCZENIA 8 MIESIąCA, WSZYTSKIEGO CO NAJLEPSZE :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

agi biedulki wam też dużo zdrówka. eh ta zima, tylko choroby dopadają

Awatar użytkownika
Kolka

05 sty 2008, 20:52

A ja znów tylko na sekundkę :-) R frytki mi robi :ico_brawa_01: Mnie głowa strasznie boli po wizycie. Żadnych scysji tym razem nie było (ja z gangreną nie odzywamy się do siebie- tylko po co ona w takim razie przyjeżdża do domu wroga?) Ale znów było ich 6-ioro+ nasza 3 to łeb mi pęka- zachowują się jakby z lasu ich wypuścili :ico_olaboga: Tak te mordy drą, że szok!

Musze zmykać. papa

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”