kasia1974, chyba teraz nie dam rady więcej nasmarować - postaram się wieczorkiem
pytaj - to mi pomoże o czym mam ci napisac
nie wierzę - na pewno masz ciekawe rzeczy w około - tylko je dostrzec trzeba i cieszyć się nimi - przecież masz synka - jak piszesz - opowiedz o synkudoriz pisze:Właściwie to nic ciekawego nie moge o sobie napisać... zwykła codzienność praca, dom
nie mam takiej świadomości jeszcze - na początku tęskniłam strasznie za PL a w zasadzie za rodzinką i znajomymi, teraz też ale jest już lepiej, obecnie czuję się trochę zawieszona w próżni - bo nigdzie jak na chwilę obecną nie czuję się dosłownie "jak w domu"kasia1974 pisze:miec te swiadomosc ze to tam jest Twoj dom
no proszę a to zuch chłopak z niegobozenka74 pisze:Antolek dziś zaczął ssam chodzić
- owszem mam kilku - z tym tylko, że większość to tylko można określić mianem "znajomych" - tutaj jest raczej mało i niema, że się tak wyraże w czym wybraćkasia1974 pisze:masz znajomych polakow
kasia1974 pisze:czy Twoja mala niunia zasuwa na czterech
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość