NOWA, ja się stresuję tym że we wrześniu to już całkiem nie będe miała czasu na nauke przy małym dziecku, poza tym zapomne dużo słówek itp. Ale nie załuję nic a nic że dzidzia urodzi się w czerwcu bo całe wakacje spedzimy razem bez nauki

Mysmy mieli rozpocząć staranka miesiac pózniej żeby termin był na 20-30 lipiec ale jakos tak nie mogłam juz wytrzymać i namówiłam M. na próbe jeden cykl wczesniej no i to był od razu owocny cykl
[ Dodano: 2008-01-07, 12:37 ]
spinka, to bym była na językach całej wsi jakbym mu coś powiedziała. Zresztą ponoć niekulturalne jest mówienie komuś żeby zdjął buty, tak mówi savoire-vivre czy jak to się tam pisze. Ale mógłby choć wytrzec w wycieraczke, mamy jedną od zewnatrz, jedną od wewnalrz- taki niby dywanik ale własnie dobrze snieg chyta
[ Dodano: 2008-01-07, 12:39 ]
Ja bym chciała żeby lekarka jutro posłuchała serduszka, ale ona może stwierdzić że za wcześnie jeszcze bo jakoś kijowo liczy tyg. i jak mi jutro według OM strzeli 15 tyg. to ona liczy jeszcze jeden mniej 9a tak naprawdę to w piątek bedzie już 16 tc przez to ze mam króciutkie cykle) Ale ona poszła na łatwizne i liczyła dla cyklu 28dniowego