Niema mojego posta co pisałam rano
My zaliczyliśmy już spacerek i małe zakupki,kupiłam małemu oilatum bo ma taką suchą skórkę,zobaczymy czy pomoże jak nie to wybiorę się z nim do lekarza bo często też kicha i trze nosek i oczka.
Lalka rok bez seksu

może rzeczywiście tak jak pisała Eska Twój facet ma jakiś uraz po porodzie.Działaj dziewczyno jak najszybciej,jakieś seksowne ciuszki załóż do spania i może go ruszy.A może on myśli że jeszcze niemożna
Kocura mi też wypadają włosy i to jeszcze jak,garściami wyciągam przy czesaniu.Jak rozjaśniłam ostatnio to jeszcze bardziej.
Ja też chcę kupić nosidełko i dokładnie takie samo jakie kupiła Kocura.Tylko jakoś nie mam czasu się wybrać do sklepu zobaczyć czy może są takie żeby nie płacić za wysyłkę.
Mamo Zuzi wszystkiego najlepszego dla Nelci za skończone trzy miesiączki
Dla Zuzi również najlepsze życzonka za ten roczek
Eve ja karmię Kacperka w dzień bebikiem,wypija 4 butle a w nocy ciągnie cycusia,tak ze 3,4 razy,w dzień też trochę je z piersi ale raczej jest to dla niego zabawa i deserek

Ja mu będę robić kaszkę półpłynna żeby pił z butelki,ale to jak skończy cztery miesiączki.
Lalka ile zapłaciłaś za szczepionkę na pneumokoki??wiesz ile dawek się daje??i co jaki czas??
[ Dodano: 2008-01-07, 13:40 ]
Eska rzeczywiście kusząca oferta i fajnie że jest do 16 kg bo będzie na dłużej.
[ Dodano: 2008-01-07, 13:41 ]
Eve ale by było jakbyśmy obie były

tfu..tfu..