malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 sty 2008, 10:26

...
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 09:23 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

07 sty 2008, 11:26

Asika, a co tam niewyspanie jak było ono spowodowane przyjazdem Marka i wiąże się z takimi miłymi rzeczami :-D :ico_oczko:
malgoska, to brawa dla córci, że zdrowo rośnie i nic ni urosło :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-01-07, 10:45 ]
mam dziś strasznego nerwa od rana, Ciotka mnie tak wkur..., że szok, spac nie dadzą i w ogóle w końcu miarka się przebrała i tak ją zjechalam, że obrażona siedziała na stołku i becała, ale w nosie ją mam będzie mi się trzaskac, bo ma kaprysy :ico_puknij: ehhh...
narazie spokój, ale mówię Wam już miałam takie nerwy, że masakra, teraz jest ok - mam nadzieję, że na jakiś czas :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

07 sty 2008, 15:40

Witajcie kochane dziewczynki
A ja mam strasznego lenia dzisiaj, nic mi się nie chce...
czekam na M. mamy jechać drzwi i okna pooglądać, może jakiś rabat dostaniemy za takie duże zakupy :-D :-D
malgoska :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Tosi że tak ładnie się rozwija, ja idę do lekarza w poniedziałek za tydzień, bleh mam robić tą cholerną glukozę.
Joanna24 to super, że to nic poważnego :-D :-D
edit53 trzymam kciuki za męża żeby nie został w szpitalu.

A nasz synek bardzo upodobał sobie mój prawy bok i tak się pcha, że całe żebra po tamtej stronie mnie już bolą, no ale nic nie poradzę na to :-D

asika82 i co Ci pomogło na zgagę??
miarka się przebrała i tak ją zjechalam, że obrażona siedziała na stołku i becała, ale w nosie ją mam będzie mi się trzaskac, bo ma kaprysy
no i dobrze w końcu będziesz mieć trochę spokoju :-D

na razie zmykam cosik zjeść :-D :-D

[ Dodano: 2008-01-07, 14:53 ]
zapisałam się już na naszą klasę na kwietniówki :-D

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 sty 2008, 17:08

...
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 09:24 przez malgoska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

07 sty 2008, 17:20

eVe80, mi na zgage pomagają migdał. Mleko tez ale na chwile.
No to musisz się potargować :)
Myszka_, biedactwo Ty nasze. Co za wredna ciotka. A dla Ciebie za to że się nie dałaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

07 sty 2008, 21:53

ja jędza jestem, nie pozwolę sobie, tym bardziej jak wiem że mam rację :-D
a teraz to dużo mi nie tzreba, staram się nie denerwowac i nie przejmowac, ale są pewnie granice :ico_zly:
no a teraz przynajmniej spokój jak trza, a ciotka jaka grzeczna ehehe :ico_haha_01:
A teraz to już całkiem bojowa jestem - dla dziecka to nawet powystrzelam jak będzie trzeba :-D
mam to samo :ico_brawa_01:

ja na glukozę idę we środę na 7, bo u nas trzeba się na termin umawiac na glukozę, ale przynajmniej jak przyjdę to nie muszę wystawac w kolejce tylko od razu mnie zawołają :ico_oczko:
buziaki i miłego wieczorku moje słoneczka kwietniowe

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sty 2008, 23:09

malgoska, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla tosi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ciekawe kiedy ja sie na usg wybiore bo terminy sa u nas koszmarnie dugie i chyba prywatnie pojde :ico_noniewiem:
Myszka_, ciotka sie nie przejmuj ,niech pamieta ze :ico_ciezarowka: ma zawsze racje :ico_haha_02:
eVe80, rabat wam napewno dadza bo przewaznie daza ,teraz konkurencja duza wiec nie beda sie ociagac :-)
my pojechalismy rano do szpitala i z budynku do budynku kazali nam chodzic bo to ten uniwersytecki szpital i ma on chyba z 6 budynkow(mozna sie pogubic)wkoncu o 10 ,30 stwierdzili ze musza krzyska przyjac na oddzial a nawet go nikt wczesniej nie zbadal.poszlismy na oddzial i został :ico_placzek: dzis juz zadnych badan mu nie robili wiec nie wiem po co kazali na 8 przyjechac :ico_zly: jutro maja mu robic usg i krew a pojutrze znowu cos tam i lekarka powiedziala ze wyjdzie najwczesniej czwartek,piatek :ico_zly: szczeze mowiac to tak myslalam bo wiem ze jak pacjet jest 4 dni w szpitalu to dostaja kase z nfz i przewaznie tyle trzymaja,no ale moze przynajmniej mu badania wszystkie porobia.jak nazlosc okazalo sie ze wkonc jest nasze auto zrobione i naprawa ok 2500 ale dokladnie jutro mamy wiedziec i zamiast na wozek to my na auto musimy kase wydac mam nadzieje ze dzidzia nie zrobi wczesniejszego wyskoku i spokojnie wszystko pokupujemy.trzymajcie sie cieplutko bo nie wiem o ktorej jutro mi sie uda wskoczyc na tt buziaczki,ide sie poprzytulac do mojego małego mezczyzny :ico_oczko:

asika82
4000 - letni staruszek

08 sty 2008, 04:32

a ja spać nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
umęczyłam sie wczoraj i to było za dużo dla mnie widocznie bo wszystko mnie boli a najbardziej nogi i spać przez to nie moge. Marek grzecznie chrapie a ja siedze na dole jem i na necie sprawdzam co nowego.
małgośka brawo dla Ciebie i Tosieńki.
eve przeszła mi zgaga po przegłodzeniu poprostu, tak piekło, że nic nie jadlam i przeszło, oby bezpowrotnie. :ico_oczko:
edit ale Ty sie masz!!!! jak nie awarie auta to pęknięte rury a jak już ok to mąż chory!!! :ico_olaboga: zawsze tak masz czy tylko teraz taki zbieg okoliczności i nawał nieszczęść?

[ Dodano: 2008-01-08, 03:36 ]
wiecie co ja chyba nie chce doczekać do terminu bo mi już jest tak ciasno w tym brzuchu i mały jest ostatnio taki szalony, już mam go czasem dość. to dziwne uczucie bo bardzo sie ciesze, ze brzuszek już taki spory i dziecko daje znać o sobie ale ja tak bardzo sie boje co to bedzie za 3 miesiace!! już teraz jestem taka nabita i chyba pękne jak urodze w terminie. ostatnio jakiś lęk mnie ogarnia z tego powodu.

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

08 sty 2008, 11:14

Witajcie! Ja jestem po USG!
Nasz synuś (dzisiaj też pokazał co ma między nóżkami :-D )rozwija się prawidłowo. Narządy pracują dobrze. Płyn owodniowy dobry. Waży 880 gram. Dzisiaj był obrócony głóką w dół. Może dlatego od wczoraj nie mam napięć podbrzusza :ico_brawa_01:

asika82, ja tez mam problemy ze spaniem. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

08 sty 2008, 11:54

wiecie co ja chyba nie chce doczekać do terminu bo mi już jest tak ciasno w tym brzuchu i mały jest ostatnio taki szalony, już mam go czasem dość. to dziwne uczucie bo bardzo sie ciesze, ze brzuszek już taki spory i dziecko daje znać o sobie ale ja tak bardzo sie boje co to bedzie za 3 miesiace!! już teraz jestem taka nabita i chyba pękne jak urodze w terminie. ostatnio jakiś lęk mnie ogarnia z tego powodu.
asiu nie martw sie pozniej dzidzius nie bedzie mial az tyle miejsca i troche sie uspokoi :-) ciezko cie zlapac ostatnio na skype :ico_nienie:

A wracajac do wozkow to powiem wam ze ostatnio spotkalam w polskim sklepie polke ktora miala tan Mutsi czy jakos tak nie pamietam w kazdym razie pisalyscie o nim.I tak stalam i sie przygladalam i sama nie wiedzialam co o nim myslec ale jak wyszlysmy i widzialam z jaka lekkoscia prowadzila ten wozek (biorac pod uwage te masywne kola w bliskim spotkaniu z kraweznikami i innymi nierownosciami)to bylam w szoku :ico_szoking: zrobil na mnie niesamowite wrazenie.Na dodatek byl w kolorze fioletowym takim jak chce mamamonia i naprawde ladny jak dla dziwczynki :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”