A my dziś dostalismy paczke z Bobowity: książeczka o karmieniu niemowląt (co w którym miesiącu można podawać a do tego słoiczek zupki marchewkowej , saszetke herbatki, saszetke mleka i kaszka mleczno bananowa wszystko dla dzieci po 4 mies

ja też dostałam tą paczkę

tylko wiadomo mleczko i kaszka mi sie nie przyda bo ja daje to specjalne mleko Szymciowi, ale zupka i herbatka jak najbardziej
Kobitki wiecie jak mi smutno... dzwonił dziś M i mówi że jakiś tam Andrzej z którym mieszka w pokoju nie przyjechał i że przyjedzie po Nas dziś na tydzień.... Już się ucieszyłam a tu nagle sms od jego mamy ze Andrzej dziś przyjeżdza w nocy no i klops.
no to rzeczywiście rozczarowanie..ehhh zawsze cos musi pokrzyżować dobre plany, ale mam nadzieje że twoj M szybko was do siebie zabierze i odbijecie sobie ten czas rozłąki
Lalka, dziwna sprawa z tym twoim M, mój to znow odwrotnie, taki wyposzczony ze ja niekiedy uciekam wczesniej spac zeby on czasem mnie gdzies tam nie dorwał..hihi

no jednak ja bym byla za szczerą rozmową bo przecież sex jest wazny w związku i wiadomo bez niego moze sie cos knocić

trzymam kciuki zeby jednak twoj M zmienil podejscie
dziewczyny a co do chust to ja jakos ostatnio przestalam o tym myslec a teraz znow dalyscie mi do myslenia
mnie sie podobaja te wiązane elastyczne, w niej mozna dzieciaczka fajnie omotac i na prosto sobie jest, ale z drugiej strony to niewiele chyba dzidzia widzi w takiej chuscie...
no a to nosidelko co ma
Kocurka to tez mi sie podoba, i mozna na wiele sposobow w nim dzieciaczka nosic...no trzeba pomyslec
najlepiej jakby
Kocurka dała nam tutaj znac czy to nosidło jest wygodne/??
eska to nosidło womar, co podałaś linka to podobno porażka jakaś, czytałam opinie od jednej dziewczyny tu na TT i odradzała to nosidło, pisała ze dziecko jest jakies powyginane w nim
a wiecie co ja jakos mam na wszystko mniej czasu, kurde nawet nie moge do was na spokojnie napisac
o 15.00 polozylam sie spać z Szymciem i wstaliśmy o 17.00

wiec jestem troszke wypoczeta

ale i tak jakies takie mieszane uczucia po mnie chodzą, mysle o powrocie do pracy i wogole jak to wszsystko pogodzimy..ehhh
a juz wiem że 4 lutego (pierwszy moj dzien w pracy) z Szymciem zostaje M bo ma wolne i juz sie boje tego dnia
[ Dodano: 2008-01-07, 17:36 ]
Kocurka wszystkiego naj dla Zuzi z okazji ukończenia roczku..hihi
swoją droga to ja nie mam pojecia w który dzien poczelismy Szymcia