Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 sty 2008, 16:16

Kobitki wiecie jak mi smutno... dzwonił dziś M i mówi że jakiś tam Andrzej z którym mieszka w pokoju nie przyjechał i że przyjedzie po Nas dziś na tydzień.... Już się ucieszyłam a tu nagle sms od jego mamy ze Andrzej dziś przyjeżdza w nocy no i klops.

Lalka wiem jak się czujesz... tzn. ja z M w ciąży czasem tak ale po po rodzie to tylko 2 trazy!! :ico_placzek: On woli inny rodzaj aktywności sexualnej a mi to tez się podoba ale brakuje mi sexu... no cóż. Chyba faktycznie ten uraz mu został.

Byłysmy dziś z marcelinką 3 godzionki na spacerku. Teraz Mała spała ale z tego co słyszę to już nieaktualne i bawi się r ączkami więc na chwileczkę jeszcze jest spokój. A ja postaram się do Was napisać później nieco wiecej!!

Hanusia ślicznie wygladałam do chrztu!!

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sty 2008, 16:51

mąż był przy porodzie ale mówi że nie ma urazu żadnego..zresztą on wcześniej też za bardzo nie chciał ...nie wiem...
eska ale w chuście tez mozna w różnych pozycjach..Hania tez juz nie chce leżeć tylko musi wszystko dookoła widzieć
Justyna a mój mąż nie chce żadnej aktywności seksualnej...nawet się nie całujemy...dla mnie to paranoja ale setny raz nie będę z nim o tym gadać tym bardziej że wg mnie jest bardziej atrakcyjna niz przed ciążą bo biust mam 3 razy większy ,waga ta sama ,tylko malutkie 4 rozstępy na posladkach po leżeniu dwu miesięcznym no ale chyba taki "defekt" to żaden problem...

eSKa
4000 - letni staruszek

07 sty 2008, 17:53

Już się ucieszyłam a tu nagle sms od jego mamy ze Andrzej dziś przyjeżdza w nocy no i klops.
No szkoda że jednak nie jedziecie, taki wspólny pobyt tam pewnie dobrze by wam zrobił choć znając życie to więcej siedziałabyś sama niż z M bo do pracy musi chodzić ale przynajmniej nocki byłyby wasze, a nóż by mu sie coś odmieniło :ico_oczko:
mój mąż nie chce żadnej aktywności seksualnej...nawet się nie całujemy...dla mnie to paranoja
dla mnie też jakieś dziwne :ico_noniewiem: szczerze mówiąc gdybym ja miała taką sytuację to chyba podejrzewałabym że ma kogoś, bo jak to sobie inaczej wytłumaczyć :ico_olaboga:
eska ale w chuście tez mozna w różnych pozycjach
w takim razie musze przyjrzeć sie również chustom i potem zdecydujemy co kupić :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-01-07, 17:01 ]
A my dziś dostalismy paczke z Bobowity: książeczka o karmieniu niemowląt (co w którym miesiącu można podawać a do tego słoiczek zupki marchewkowej , saszetke herbatki, saszetke mleka i kaszka mleczno bananowa wszystko dla dzieci po 4 mies :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sty 2008, 18:25

eska ja dostałam taką paczkę w zeszłym tygodniu tylko że dostałam mleko i sliniaczek
a co do męża to tak podejrzewam

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

07 sty 2008, 18:29

A my dziś dostalismy paczke z Bobowity: książeczka o karmieniu niemowląt (co w którym miesiącu można podawać a do tego słoiczek zupki marchewkowej , saszetke herbatki, saszetke mleka i kaszka mleczno bananowa wszystko dla dzieci po 4 mies :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja też dostałam tą paczkę :-) tylko wiadomo mleczko i kaszka mi sie nie przyda bo ja daje to specjalne mleko Szymciowi, ale zupka i herbatka jak najbardziej :ico_oczko:
Kobitki wiecie jak mi smutno... dzwonił dziś M i mówi że jakiś tam Andrzej z którym mieszka w pokoju nie przyjechał i że przyjedzie po Nas dziś na tydzień.... Już się ucieszyłam a tu nagle sms od jego mamy ze Andrzej dziś przyjeżdza w nocy no i klops.
no to rzeczywiście rozczarowanie..ehhh zawsze cos musi pokrzyżować dobre plany, ale mam nadzieje że twoj M szybko was do siebie zabierze i odbijecie sobie ten czas rozłąki :ico_brawa_01:

Lalka, dziwna sprawa z tym twoim M, mój to znow odwrotnie, taki wyposzczony ze ja niekiedy uciekam wczesniej spac zeby on czasem mnie gdzies tam nie dorwał..hihi :ico_wstydzioch: no jednak ja bym byla za szczerą rozmową bo przecież sex jest wazny w związku i wiadomo bez niego moze sie cos knocić :ico_olaboga: trzymam kciuki zeby jednak twoj M zmienil podejscie :ico_sorki:

dziewczyny a co do chust to ja jakos ostatnio przestalam o tym myslec a teraz znow dalyscie mi do myslenia :ico_oczko:
mnie sie podobaja te wiązane elastyczne, w niej mozna dzieciaczka fajnie omotac i na prosto sobie jest, ale z drugiej strony to niewiele chyba dzidzia widzi w takiej chuscie...
no a to nosidelko co ma Kocurka to tez mi sie podoba, i mozna na wiele sposobow w nim dzieciaczka nosic...no trzeba pomyslec
najlepiej jakby Kocurka dała nam tutaj znac czy to nosidło jest wygodne/?? :ico_noniewiem:

eska to nosidło womar, co podałaś linka to podobno porażka jakaś, czytałam opinie od jednej dziewczyny tu na TT i odradzała to nosidło, pisała ze dziecko jest jakies powyginane w nim :ico_szoking:

a wiecie co ja jakos mam na wszystko mniej czasu, kurde nawet nie moge do was na spokojnie napisac :ico_placzek:
o 15.00 polozylam sie spać z Szymciem i wstaliśmy o 17.00 :ico_szoking: wiec jestem troszke wypoczeta :ico_sorki: ale i tak jakies takie mieszane uczucia po mnie chodzą, mysle o powrocie do pracy i wogole jak to wszsystko pogodzimy..ehhh
a juz wiem że 4 lutego (pierwszy moj dzien w pracy) z Szymciem zostaje M bo ma wolne i juz sie boje tego dnia :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-01-07, 17:36 ]
Kocurka wszystkiego naj dla Zuzi z okazji ukończenia roczku..hihi
swoją droga to ja nie mam pojecia w który dzien poczelismy Szymcia :ico_noniewiem:

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sty 2008, 18:44

dziewczyny jak nie chcecie chusty lulu to kupicie sobie material i uszyjcie albo dajcie do uszycia to banalne

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

07 sty 2008, 18:46

hej
lalka nie zazdroszcze takiego podejscia meza, my z tym nie mamy problemu, moze tylko niespiacy misio jest przeszkoda :ico_oczko:
zmykam na obiadek bo jeszcze nie jadlam

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

07 sty 2008, 19:16

eSKa, jeśli chodzi o to czy ciąża jest możliwa to raczej nie, no ale wiadomo gumki to nie 100% pewności, pewnie tylko to chwilowe i mi przejdzie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Lalka, ale do tej chusty wiązanej potrzeba sporo materiału i jak obliczałam to chyba jednak lepiej kupic gotową

[ Dodano: 2008-01-07, 20:27 ]
kilka fotek:

W PIERZYNACH :-D
Obrazek

PRZYMIARKA DO SPACERóWKI
Obrazek
I NA BRZUSZKU
Obrazek
Obrazek
PIERWSZA KSIążECZKA
Obrazek
RADOCHA
Obrazek
FRYZ PO KąPIELI
Obrazek

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

07 sty 2008, 23:23

eve81, Piękne zdjecia.

My tez dostaliśmy paczuszki niedawno taką z książeczka i saszetką bebilonu 2 i śliniaczkiem a w piątek z BoboVity z Zupką Marchewkowo ryżową, Kaszką ryżowo Bananową no i mleczkiem Bebiko2 a i książeczka :)

Lalka Mój M napoczątku był taki inny i przytulał mnie częściej a teraz jakiś inny.... tak jakby dla mniego czułośc to rutyna albo coś czego juz nie trzeba okazaywać, a mi czasem brakuje takich przytulańców i namiętnych pocałunków jak jeszcze niedawno.... czasem wydaje mi sie że On się wypalił pod wzglęgem romantycznosci.... nie wiem co Ci napisac poprostu może to się w końcu zmieni... albo nie okazuj mu żadnych ucuć blizszych moze On widzi że Ty go tulisz mówisz że go Kochasz... i On myśli że to wystarczy...? że On już nie musi się starać.... Kurcze no nie wiem.

Marcelinka uwielbia lustro... mogłaby patrzeć na swoje i innych odbicie godzinami do tego jest tyle śmiechu i zabawy że szok. Pozatym ślini się niemiłosiernie.... lubie na nia patrzeć bo jest taka kochaniutka.

Powiem Wam że rodzina to nie jest takie proste....!! Trudno jest tworzyć rodzinę... dbać by wszystko było w kupie i niec się nie rozlatywało.... teraz wiem ile to trzeba energii i wysiłku żeby trzymać te wszytskie sznurki... Jakoś tak zrobiło mi sie ponuro... nie lubię takich wieczorów kiedy sama kładę się spać bez M.... czuję się sama zupełnie sama tak jakbym istniała tylko sama dla siebie... Wiecie chyba nie potraiłabym już być z kimś innym.... chyba serce by mi na to nie pozwoliło... i chyb abym nie chciała juz meić nikogo... może na starość, miło było by mieć kogos z kim mozna było by porozmawiac i kto mógłby mnie wspierac ale tak teraz chyba wystarczyłabym sobie ja i Marcelinka.

Ok wędruję juz do wyrka :*

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sty 2008, 01:43

eve przesłodki!!! :-D :-D :-D
zdjęcie Hani w chuście..nie zwracajcie uwagi na bajzel..
Obrazek
Ostatnio zmieniony 08 sty 2008, 17:16 przez Lalka, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”