NOWA wiem że sie zestresowałaś, może wez nospę i magnez, ja jak plamiłam w 5tc to zanim poszłam do lekarki to łykałam i wtedy plamienie prawie zanikało. Pewnie jesteś przemeczona.
Ja przesadziłam dziś

Zrobiłam zakupy z spożywczym w mieście majac wózek na kółkach i dopiero jak zapakowałam do reklamówek to się skapłam że to ciezkie jak cholera a ja busem wracałam do domu i jeszcze potem spacer pod ostrą górke z tymi siatami

Wystrzachana szłam bo zmachalam sie strasznie. Mam nadzieje że nic się od takiego dzwigania nie stało
Kupiłam dzidzi jej/jego pierwsze skarpeteczki, żeby nam zrekompensowac to że nie słyszałam bicia serducha
Atwierdziłam że chyba faceta bede miała bo wiecie na co mam od tyg. smaka? masakra- na konserwy mięsne! Dziś w sklepie przestudiowałam wszystki etykietki bo wiem jakie to niezdrowe cholerstwo i wybrałam kons. za ponad 6 zł (normalne kosztują ok 2-3 zł), jest w niej 93 % mięsa a w tych tanich ok. 50 % miesa reszta to woda i chemia

No i wrąbałam bagietkę z ta konserwa, pychota. Wiec facet bedzie bo żadna dziewczynka na takie "smakołyki" nie "leci"
[ Dodano: 2008-01-08, 11:31 ]
spinka, to maja być następne badania, wszedzie pisze że co miesiac powinno się robić, a ja miałam na początku listopada. ale teraz zrobię sobie mocz prywatnie, a na krew poczekam do konca stycznia bo jak mam te tabletki z żelaza to krwi nie musze pilnie sprawdzać bo w sumie jedynie anemia może wyjśc, nie? A żelazo jej zapobiegnie albo "wyleczy" a mocz zrobie bo czesto miewałam zapalenia pęcherza i chce to skontrolowac. Kupiłam sobie herbatke żurawinowa i jest dobra jak ja lekko posłodząe, a zurawin zdrowa bo antybakteryjnie działa i b. dobrze na nerki
Dzieki za brawa, panikara jestem ,oj jestem

Ale teraz w nagrode kupiłam sobie gume mambe i wcinam ,sama słodycz

Mysle ze pozom glukozy z żyły zrobię przy okazji badan za miesiąc bo skoro tak nisko wyszło na glukometrze to nawet jak jest to wynik orientacyjny to z żyły nagle nie wyjdzie 40 jednostek więcej,nie?