KatelajdkaDal Bartusia za nocniczek Ł. też używa co napawa mnie dumą Ale ja muszę go zabawiać bo inaczej nie usiedzi.
DorotaAle Agatka wysoka my dopiero wchodzimy w rozmiar 80 i waży 9 kg. Rosołek już dawałam ale chyba nie posmakował za bardzo ( po tatcie to ma bo on też nie przepada a ja wręcz przeciwnie).
Rozstanie straszna rzecz ale powitania cudowne
olalaja też mam piersi jak flaczki smaruję kremem do piersi Dove ale nie jestem pewna czy to coś pomaga
qunickzdrówka dla Niusi
KajuniaAle fajnie macie z sankami pewnie też po lesie jak spacerki? My nie mamy jeszcze kupimy dopiero po następnej wypłacie.
MagdzinkaAle strachu miałaś przeżycia z tym wózkiem współczuję . Dla Asieńki za samodzielne jedzenie łyżeczką
MałgośZdrówka dużo kurujcie się. A jak tam w US? Wózek mi się podoba też taki chciałam ale u nas nie do dostania.
MLDla Tobiaszka za pierwsze samodzielne kroczki Współczuję rozstania z mężem i strachu jaki za pewne codziennie odczuwasz gdy myślisz o tej misji, ale to niedługo się skończy będziecie razem i wszystko będzie już tylko lepiej.
MamaJulciWielkie dzięki za odpowiedź w sprawie torby do implasta Będę trzymać kciuki abyś dostała tą wymarzoną pracę. Ja też nigdy już nie powiem złego słowa na implasta kocham go normalnie a nowy wózek trafił do kąta.