mamamonia, fotelik fajniusi noi w sam raz dla dziewuszki, super że udało się Wam z wózkiem, ja jeszcze nie wiem zobaczymy po wizycie w Krakowie na jaki się zdecydujemy, ale to prawdopodobnie dopiero kole 25, bo wtedy dopiero prawdopodobnie Piotrek dostanie urlop.
malgoska, żal się kochana żal, wysłuchamy i wesprzemy - w końcu m.in. po to tu jesteśmy
i masz rację, nie daj się, ja też mam okropną teściową, ale po tym jak Piotrek sobie z nią pogadał "stara się" ale ja i tak jej nie lubię, za dużo przykrego usłyszałam....
to dobrze, ze tak szybko spółdzielnia zainterweniowała, szkoda mebelków, no ale niestety i tak bywa jak jest coś wspólne, różnie ludzie to rozumieją, niestety - trzymaj się
a co do brzuszka, mała pewnie zmieniła położenie to brzuszek wyskoczył, tak zazwyczaj bywa, brawa dla córy że się ujawniła
edit53, szkoda, że nie wiadomo co z Twoim mężem, ale dzień w tą czy tą jakoś przetrwacie
; faktycznie Was podliczył za to auto, ale jak jest dobry mechanik to pewnie wszystko dobrze porobił, niestety tak bywa z autami, że jak już trafia do mechanika to wychodzi to, a jeszcze tamto a potem można paśc jak się rachunek zobaczy, ale musicie byc dobrej myśli i może w nagrodę dobrze i długo Wam posłuży - czego oczywiście życzę
my wczoraj byliśmy w szkole rodzenia, położna mówiła o porodzie, objawach itp, fajnie bo zawsze spokojniej się potem do tego wszystkiego podchodzi, co prawda większość rzeczy już wiedziałam, ale były i nowości
narazie nie ćwiczę, bo nie wiem czy mogę - wizytę u gina mam w piątek to się dowiem
[ Dodano: 2008-01-09, 13:07 ]zapomniałam
mamamonia, cudne zdjątko,a le jak sesyjka była to pewnie jest ich więcej, pochwal się