Caro-Ty o tej porze?
Chyba glod Cie tu przygnal
A tak na serio gratuluje straconych 2 zbednych kilosow
[ Dodano: 2008-01-09, 22:00 ]Tez bym chciala,ale ciagle nie umiem zaczac
[ Dodano: 2008-01-09, 22:02 ]Widze Syla wrocila po wielkim spotkaniu z mezem,ale tak malusio opowiedziala, a ja liczylam na super relacje
caro-sliczna kurteczka,ale nie obawiasz sie,ze bedzie za mala?
[ Dodano: 2008-01-09, 22:06 ]Czytalam Was ale jak zwykle zapamietalam malo
,pamietam tylko ,ze
Agi bedzie sie opiekowac jeszcze jednym dzieckiem jako taka dodatkowa praca-tylko taka argumentacje rozumiem,bo nie wyobrazam sobie opiekoac sie tak dla hobby drugim paromiesiecznym bobaskiem-ja chyba nie dalalbym rady
[ Dodano: 2008-01-09, 22:13 ]Wyczytalam,ze nasza
Delicja po chemi-no prosze,jak bedzie kiedys potrzebna jakas miksturka to juz wiadomo do kogo uderzyc
,no i byla mowa o nadzerkach i zapaleniach a ja nie bylam u gina od poporodowej wizyty i wcale sie nie wybieralam a tu takie rzeczy piszecie,ze jednak chyba pojde sie dac przebadac chocc nie cierpie i za to ciagle lazenie do gina w ciazy chcialam sobie zrobic teraz dlugie wolne od tego wstretnego fotelika
Rybka pojechala do Koszalina i bedzie bez neta,ale powklejala wczesniej urocze zdjecia Andrzejka
Im-trzymam kciuki za Twoj etat w pracy.O plecy spytam,ale nie wiem czy pomoge bo ja slysze na tego typu sprawy:WEZ PARACETAMOL
Kolka-jak bylo na sankach-u nas ani deka sniegu nie bylo tej zimy
[ Dodano: 2008-01-09, 22:15 ]Mordeczko-i Ty zlamalas zlota zasade TT i zaczelas diete juz dzis
Bedziecie dla mnie jak jeden wielki wyrzut sumienia
Kasik-a jakie najblizsze lotnisko jest tam do Was?