asiab pisze:Sylwia jak przeczytałam jak twój Kubuś gada do brzuszka jejku jakie to cudowne az łezki sie krecą.
Fajny jest łobuziak. teraz nauczył się mówić kocham i przytula sie do mnie ze 20 razy dziennie i mi mówi że mnie kocha. Fajne to jest.
lalunia pisze:Dona a mój jeździ w trase po europie i ja dopiero będe miała kłopot jeśli się zacznie poród a on gdzieś we Francji bedzie
No to faktycznie będzie nieciakwie. Mój tez jeździ w trasy ale po Polsce ale to nie ma różnicy bo przecie znie przyjedzie do mnie w godzinkę 600km. Także my żony kierpowców musimy nastawić się na to że możemy być same. Co wcale mi się nie podoba.
Lalunia dacie jakoś sobie radę. Czasami sa ważniejesze rzeczy niż pieniążki, no ale bez pieniążków to ciężko. Napewno znajdziecie jakieś wyjście z tej sytuacji. A szef powinien zrozumieć. Mój mąz tez się szykuje na wolne na jakiś tydzień przed porodem. Ale nie wiem jak to u nas będzie bo ja biorę teraz ten fenoterol na skurcze i naczytałam się na forach że po tym leku albo poród następuje zaraz po odstawieniu (około 37tyg) albo jest potem wywoływany kroplówkami. Także może będę wiedziała wcześniej że mam iśc do szpitala i mąż już będzie nie jeździł. A u nas jest też tak że jak nie jeździ to kasy nie ma
[ Dodano: 2008-01-10 ]Dona pisze:a dzis na obiad zrobie sobie zupę selerową,
A ja nigdy nie jadłam zupy selerowej. Dobra jest? Jak się ją robi???