W koncu znalazlam chwilke, zeby tu zerknac! Zwariowany dzien mam, jutro bedzie lepiej!
Ja poraz pierwszy dostalam w zeszlym miesiacu, a przeciez jeszcze zupelnie mala karmilam! No coz z kazdym dzieckiem mialam inaczej! A mnie gin spiralke zalozyl wiec nie mam tabletek
Basiu, moje dzieci to tez sie tak bawily ale z ta corcia co ma juz 8lat! To ona byla lalka!
No Agus ani sie nie obejrzymy a bedizemy roczek swietować ja juz nawet msze sobie zamowiłam ale dopiero na 17 bo niestety wczesniejsze były juz zajete, wiec najpierw imprezka bedzie a później do kosciółka
no w sumie to za 5 miesiecy... ale w szoku jestem ze juz inne msze byly zajete no ale tez fajnie imprezka, kosciolek i potem pewnie znow imprezka do bialego rana Anulaf, a wrzucilabys jakies fotosiki tych Twoich pociech na tt
hi hi a to by byl numer
apropos zapominania .... jak teraz bylam na Sylwetra u znajomych to tak sie dobrze bawilismy ze zapomnielismy o godz 12 ale zrobilismy sobie swoje odliczanie o 12.05
[ Dodano: 2008-01-10, 14:43 ]
no oczywiscie nie sugeruje tutaj zebyscie zrobili swoja msze
VIOLU cudne te zdjecia, szczególnie te w podpisie, normalnie jak mi maz tylko córeczke zrobi to chyba tez sobie taki rózowy wózeczek zakupie bo cudnie wyglada
no oczywiscie nie sugeruje tutaj zebyscie zrobili swoja msze
a ty Agus nie kuś :-Di z ciebie tez niezła laseczka, po co ci ten gorsecik