cześc dziewczyny, oj widzę śliczne fotki,
Aga Twój David to śliczny chlopak

co do usypiania to tez mam problem bo antoś nie umie sam usypiać, ale jesteśmy w trakcie nauki
Natashka masz racje co do tego etapu u dziecka z trudnosciami w spaniu ja ma czesciowo juz to za soba Antoś szybko usyp[ia, chociaż bywało ze zajmowało nam to ok 1,5 - 2 godzinek
ja sama spałam z moja mamą chyba do 7 roku życia haha taka byłam z nią związana

ale u mnie w rozince to normalne wszykie kuzynki i kuzyni też tak byli chowani i jakoś nie jesteśmy rozpuszczeni jak dziadowskie bicze... chociaż perspektywa dziecka które samo zasypia o wynaczonej godzinie jest kusząca zwłaszcza jak się jest taaaak zmęczonym jk ja ostatnio..
Lemo racja , to nie jest nic okropnie złego , ale jak był'czas że mój Antoś spał z nami w łóżeczku to było to trooszkę uciążliwe dla mnie i męża...
Chcociaż uwielbiam się przytulać do
mojego syneczka
Lemoni nie wiem co Ci poradzić ...z jednej strony uważam że masz rację...że może być Ci przykro że wyjeżdza, i odczuć możesz że te mart są ważniejsze od WAS, ale z dzrugiej strony (to moje osobiste przeczucie) może on te narty lubi, może to jego hobby , może jest to dla Niego ważne...ja rozumiem że TY masz różne doświadczenia... różne przeżycia, ale może powinnaś dać mu szansę ...
[ Dodano: 2008-01-11, 18:17 ]
ale mam andzieje ze wszystko ci sie ladnie ulozy i tak jak sobie to zaplanujesz
LEMO ja też CI tego życzę
[ Dodano: 2008-01-11, 18:21 ]
A to mój ANTOŚ:
ostatnio uwielbia wkładac skarpety na ręcę :

a tu z mamuśką: