Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

11 sty 2008, 15:30

Martynko dobrze ze juz ci lepiej
Mój spokój dzisiaj zakłóciła wizyta teściowej
najlepsza nagroda beda wlasnie zakupy hehe :ico_oczko:

mi dzis przyszly ogrodniczki ktore zamowilam dla malego na allegro, fajne cieplutkie, czekam na jeszcze jedne...
moje dziecko jeszcze spi, ale juz otworzyl 5 minut temu oczy ale przysnal znwou ale to juz dlugo nie potrwa :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-01-11, 14:32 ]
u nas na razie o pkoju dla malego nie myslimy bo na pietrze gdzie mamy sypialnie wszystkie sa zajete a nie chce zeby jego pokj byl na dole , dlaeko od naszego, najlepiej gdyby siostra przeniosla sie do innego :ico_wstydzioch: bo ma pkoj za sciana ale nie da rydy jej na to namwic, wiec pozostanie nam czekanie poki sie rodzice nie wyprowadza, lub chcoiaz wlasnie jak Oski skonczy 3 latka, bo jako przedszkolak bedzie mial juz swoj pokoj :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-01-11, 14:38 ]
a ja sobie fotek powklejam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a to dzis na spacerku
Obrazek
tu z rana bawil sie szczebelkiem od lozeczka
Obrazek

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2008, 15:48

Strasznie podobaja mi sie u Oskarka te czerwone polisie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Natalia synus cala mamusia :ico_haha_01:

Dziewczynki, wejdzcie sobie na DWULATKI a tam w smieszne teksty Ale sie usmialam :-D

Awatar użytkownika
Natashka

11 sty 2008, 15:57

Iwonko Oskar te policzki czerwone ma wlasnie po mnie, bo ja wlasciwie caly czas tez mam, a juz zwlaszcza jak jest zimno, lub gorac lub jestem po wysilku fizycznym, a nie wtedy po wysilku to juz w ogole czerwona jak burak :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 sty 2008, 15:58

Witajcie bardzo dziekuje za pamiec niestety urodziny spedzam dzisiaj z synkiem bo maz jest na uczelni a potem zaraz na noc do pracy jedzie.

Gabrysiu Pawełek podobnie jak Emilka tez sie tak budzi w nocy i za nic nie moze usnac czasami nawet siedze z nim 3 godziny tez sie nie moge doczekac kiedy zaczni spac normalnie u nas zabkowanie w trakcie idzie mu prawa dolna trojka i czworka

[ Dodano: 2008-01-11, 15:00 ]
Jesli chodzi o dziewczynke to ja bardzo chcialam zeby Pawełek byl dziewczynka ale mimo to tez mialam od poczatku ciazy przeczucie ze to bedzie chlopczyk i jest maly urwisiak o jejku jaki on czasami jest niedobry tylko w tylek przyrznac

Awatar użytkownika
Natashka

11 sty 2008, 16:07

ehhehe dobre teksty na tych dwulatkach na serio
nas to tez wkrotce czeka :-D :-D :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Ewelinko ja tez tak mam czasem ze Oskar tak broi ze az mnie reka swierzbi :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: , ale ja od poczatku chcialam pierwszego chlopca wiec sie ucieszylam

Ewelinko mimo wszystko milych urodzin :-D

ok zegnam sie kochane i albo do wieczora albo do jutra do wieczora lece do skzoly

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

11 sty 2008, 16:23

Super foteczka Juleczki w kąpieli :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a z Oskarka prawdziwy przystojniaczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja od początku chciałam dziewczynke i odkąd dowiedziałam sie że jestem w ciąży mwiłam że bedzie dziewczynka takie miałam przeczucie :-D i się sprawdziło :ico_brawa_01:

Ewelinko wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

11 sty 2008, 18:36

Hehe, dziewczynki wcale sie sa grzeczniejsze
oj nie są nie są - absolutnie się z tobą zgadzam Gabrysiu :-D

Awatar użytkownika
Natashka

11 sty 2008, 21:18

hej laseczki
ja dzis skonczylam wczesniej bo profesorka nie bylo
i jutro tez go nie bedzie i tez skoncze wczesniej huraaaa :-D :-D :-D

Gabi gdybys malwgo zbaczyla na zywo to bys zobaczyla ze to jednak czysta mamusia, moj T jest jednak zupelnie inny :ico_haha_01: mimo ze ludzie mowia ze zdjec ze jestesmy z T do siebie podbni ale w rzeczywistosci wcale nie i na zywo by to zobaczyli

Oskar mi wlasnie szaleje w lzoeczku, juz sie darl przed chwila teraz juz sie uspokoil... czekam az zasnie, licze ze w najblizszym czasie bo chcialabym sie dzis wczesniej polozyc bo nie wiem jak wstane o 6 rano-wiecie co az wstyd :ico_wstydzioch: bo sie oduczylam tych porannych pobudek, kiedys to byla normalka ale czlowiek predko sie do dobrego przyzwyczaja :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Natashka

11 sty 2008, 21:45

ja czekam az maly zasnie i wtedy pojde sie szykwoac do spanka...

o kurde nieee zapomnialam ze dzis mi babka dala zajecie na jutro i musze cos skrocic :ico_noniewiem: :ico_olaboga: jezuuuuu 50 stron
jaka masakra-a aja glupia sie dalam wkopac :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ide walic glowa o sciane

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 sty 2008, 22:23

Witajcie maly juz spi ale cos sie kreci. Maz wpadl do domu zeby chociaz chwile ze mna pobyc w urodziny i wreczyc mi prezent przesliczna branzoletke na noge.

A ja z samotnosci napchalam sie ptasiego mleczka i jest mi niedobrze. Od poniedzialku dalej dieta bo ostatnio sie zaniedbalam stanelo na poprzednich 7 kg i stop a byly swieta wiec troche przybylo ale od poniedzialku KONIEC Z TYM Dobrym czas na diete.

Teraz ide spac dobranoc!!!!!!

[ Dodano: 2008-01-11, 21:24 ]
A i jeszcze raz dziekuje wam wszystkim za zyczenia urodzinowe jestescie kochane :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”