hej!
Dla Alusi, Joasi, Patryczka, Tobiaszka, Wojtusia, Danielka i Patrycji
Dziś idę na wizytę na 17:00 dla ginekologa, trochę zaczynam panikowac ale będzie dobrze
No to do zobaczenia...
Kingas No tak, spodziewam się drugiego bobasa, mam nadzieję, że przyjdzie na świat równie sprawnie jak Wojtuś!
Qunick Ale masz śliczne te dziewuszki, bardzo ładne zdjęcia, śliczną Księzniczką była Zuzia!
Luluś Oj wspólczuje tych całych problemów, które spadły ci teraz na głowe. Mam nadzieje, że mama szybko wróci do zdrowia a Ty bez problemów wyjedziesz z Filipkiem do babci!
Katelajdka Mój Wojtuś ma kręcone włosy nawet bez kąpieli- po tatusiowi, który też ma kręcone, najbardziej kuczki ma widoczne z tyłu główki!
Śliczne zdjęcia !
ML
Ojej, i co maluszek czuje się już lepiej? Mam nadzieje, że tak, szkoda, że musieliście wylądawac w szpitalu ale w sumie dzięki temu udało się szybko opaniowac sytuację! Zdrówka życzę!
Iwona My zapraszamy na obiad wszystkich gości a potem ciacho i kawusia! I jak ospowe sprawy?
mama Kasia Och te paskude choróbska
Mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejecie i szybko !
No tak te dzieciaczki w tym wieku mają, słodkie takie urwiski, wstydliwe nieco a jak sama piszesz "później musiałam ustawiac go do pionu"
I w tym tkwi szkopół..Jak nie kochac swoich dzieci!