Mamo zuzi a ja własnie się zastanawiałam co się z Tobą dzieje, że sie nie pojawiasz

Ale teraz wszystko rozumie, korzystaj na maxa z obecności mamy bo później znowu tylko my ci zostaniemy
U nas nie obyło się dziś bez nocnego karmienia o 1, ale tak to spoko- spanko od po 20 do 7.
No to się Zuzinka wyrobiła

Super!
U mnie na szczęscie nocki wróciły do normy, czyli pobudka koło 6.00 , a ta ostatnia z tyloma pobudkami pewnie byla spowodowana zbyt dużą ilością wrażeń. Mimo że Olus pozwolił na spanie to ja dziś jakoś nie umiałam, nad ranem miałam całą głowe myśli
Eve myślałam też o tobie i Szymciu i czy ty też moze o tej godzinie już nie spisz

Zastanawiałam się czy ty kąpiesz Szymka o stalej porze, bo może on nie ma stałego rytmu dnia i dlatego nie dotarło jeszcze do niego że w nocy (czyli po kąpaniu) trzeba spać dłużej.
Ja staram się żeby każdy dzien wyglądał podobnie tzn kąpanie, spanie, jedzenie, spacer - wszystko o określonej godzinie , wiadomo że mały poślizg się czasem zdarzy ale staram się tego za bardzo nie zmieniać.
A wy dziewczynki też trzymacie sie określonych godzin?
[ Dodano: 2008-01-15, 11:34 ]
Kocura ale cudne foteczki

Zuzia już taka duuuza, ale nam rosną te dzieciaczki

i jaka akrobatka, takie wygibasy

Hihi widze ze łapka w buzi to u was też standard

, Olek prawie jej nie wyjmuje, ostatnio nawet podczas picia z cyca wcisnął se jeszcze palucha do buźki
ooo i Zuzia ma taki sam kolorowy sześcian, czyżby też z Cannpola

no i pościel w żyrafki