Hej!
Na początek tradycyjnie życzenia dla słodkiego Bartusia katelajdki
, no i dla Alexa JUSTYNY170979 (krótko była i znikła)
Muszę się czymś pochwalić: jutro idę do pracy! Zadzwonili do mnie w zeszłą środę z UP. Nie mówiłam nic bo nie chciałam zapeszyć. Dzieci zostają z dziadkami (choć bez entuzjazmu z ich strony
, no cóż to są "tylko" dzieci ich syna, nie kochanej córeczki. Choć teściowi to mniej przeszkadza, ale ta zołza (teściowa), ech szkoda gadać...
No, nie jest to szczyt marzeń, bo to posada fakturzystki, ale zawsze się przyda parę groszy więcej... Cieszę się, ze się wyrwę z domu, tylko.... tak mi żal zostawiać dzieci...
[ Dodano: 2008-01-15, 11:02 ]ania 0807, jaka twoja Oliwka śliczna, te włoski, och kiedy moja Ala takie będzie miała
qunick, spanie, Ala w dzień śpi bardzo mało. 2 razy, czasem nawet tylko raz dziennie po pół godzinki. Za to nocki ma super. Całe prześpi, ok. 5 rano (ale i to już coaraz rzadziej) budzi się na mleczko. I jescze troszkę "dosypia". No, oczywiście że się zdarza jej obudzi w nocy, a to jej smoczek wypadnie, a to coś gniecie. Ale poprawię "niedogodnść" i śpi dalej. Także pod tym względem jest super. Ale w dzień nic mi nie da zrobić, wystarczy że ktoś przejdzie korytarzem obok jej pokoju już się budzi... niestety coś za coś
Nóżki, Ala obie nóżki stawia do środka, ale podobno to nie ma się czym przejmować bo dziecko wyrośnie.