hej ho..
w koncu moge sie rano normalnie przywitac..
u nas poki co nocki sa super..kocham za to moje dziecie, ze pozwala sie mamusi i tatusiowi w miare wyspac...dzis obudziła sie o 3 na mleczko i inhalacje i pospała jeszcze do przed 7, wiec luz bo o 7 antybiotyk i jeszcze do 7:30 poleniuchowałysmy w łózku i trzeba było wstac na " na wspolnej"
a teraz znow juz z 40 min spika, a jak sie obudzi to znow beda wygłupy i CBEEBIES, macie ten kanał??Mili uwielbia ogladac te bajki, szczegolnie TELETUBISIE, KRECIKA ROLLY MO i ROBOCIKI, wiec jako tako mam spokoj..wiem ze tak nie powinnam robic i pozwalac jej patrzec na tv, mam nadzieje ze jak bedzie wieksza to jakos uda mi sie to ograniczyc, zeby wody z mozgu nie robic, licze ze jak przyjdzie wiosna to beda inne rzeczy fajne do roboty, szczegolnie na podworku
kate kochana tobie to sie nalezy nawet kilka roznych kursow, co sie odstresujesz, a przynajmniej wiecej ciepliwosci bedziesz miec..
z reszta ktorej z nas by sie to nie przydało, ale wiadomo samemu to troche motywacji nie ma, ja prosiłam juz chyba ze sto razy Arka zeby mnie woził na basen, ale na razie nic mi z tego nie wyszło...
glizdunia podziwiam cie ze tak spokojnie o 4 wstałas i nawet na kompa ci sie chciało wejsc, ja jakbym musiała sie obudzic to i tak bym w łózku lezała...
a pogody tez współczuję, u nas zapowiadaja ocieplenie, juz dzis mam na termometrze nie całe 10 stopni i słonko za oknem...
[ Dodano: 2008-01-15, 10:54 ]
no i zapomniałabym o Majeczce, naszej kochanej, moc całuskow dla niej, a torcika bym sobie chetnie wszamała.. :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: