Eska to ile się kropelek daje to zależy czy karmi się butla czy piersią bo w mleczku modyfikowanym też jest witamina D.
Na następnej wizycie powiem że ograniczylam cyca i teraz daje butle ciekawe ile kropelek mi każe dawać
Ja zmykam,idziemy na spacerek.
Ja dziś nie miałam ochotki na spacer hehe wiec szybko uśpiłam Olka przed domem i jak zwykle śpi pod oknem ale zaraz go wniose do środka bo troszke chłodno a już prawie godzinke tam leży.
[ Dodano: 2008-01-15, 12:33 ]
gdzie wy sie podziewacie?? ale nudy, chyba zabiore sie za sprzątanie, ale najpierw uaktualnie fotke Olusia w podpisie
Szymcio ma nową foteczke, Zuzia, Hania no to Oluś też
Lalka albo mi się zdaje albo Hanusi też włoski wyjaśniały?? Wydaje mi się że była ciemna a teraz to już prawie blondyneczka nam rośnie
[ Dodano: 2008-01-15, 12:44 ]
Acha, Dzwonila Dominika! I kazala Eske i Eve, bardzo, bardzo przeprosic (pewnie sama to jeszcze 5 razy zrobi). Az sie boi dziewczyna na forum wrocic bo boi sie ze na nia zle jestescie.
No tak łatwo się nie damy przeprosić

a na forum Dominiczko wracaj jak najprędzej ale za kare twoje posty mają być bardzo dłuuuuuugaśne żeby było co czytać

bo ostatnio tu jakies pustki panują.
Ostatnio zerkałam na nasz poprzedni wrześniowy wątek i jak zaczynałyśmy to było nas tak duzo a teraz nie wiem czy została połowa