Witam,
dziś na szkole rodzenia cwiczyłyśmy z mężami pozycje, które będa nam pomaga w porodzie i bólach - super było

opowiadała nam też wszystko fajnie o przebiegu porodu, no na prawde jestem bardzo zadowolona z dzisiejszych zajec
zapomniałam wcześniej napisac
eVe super, że Wasz maluszek ładnie rośnie i kawał chłopa z niego, ja jak byłam w piątek kończyłam 27 t.c i ważył 780, choc może jeszcze prześcignie Twojego maluszka, jeszcze nic nie jest przesądzone hihi
ja mam kosmetyki z NIVEi ja bardzo lubię tą firmę a na Jonsona mam uczulenie, tzn. mi nie podchodzi to przypuszczam, że i małemu też by nie podeszło, zastanawiam się na tylko nad proszkiem, ale chyba kupie Jelp'a, bo bardzo polecają a co do pieluch to wszyscy mi mówią, że Pampersy są najlepsze na początek, bo wchłaniają też dużo kupki i tak nie podrażniają
Emma, wiesz co nie wiem ile mam tego brac, kazał mi kupic magnez, to kupiłam i biorę "profilaktycznie", mnie wcześniej brzuch nie bolał, czasami delikatnie, a teraz przez 3 dni przed wizytą mnie pobolewał dlatego mu się to nie spodobało, ale jak bóle nie przejdą to zaserwuje mi leki
[ Dodano: 2008-01-15, 21:26 ]
naszczescie mechanik elektryka nam nie doliczył zrobil to we własnym zakresie i cena nie ulegla zmianie

jutro juz mozemy je odebrac
no to choc tyle dobrze