hej hej
jasnie pani baardzo wspolczuje.. brat luzak pewnie ujdzie bez szwanku z calej operacji.. czego mu szczerze zycze..
przykro mi z powodu smierci babci [*]
dziewczyny staram sie byc na biezaco. ale czytam po łebkach.. nie dostaje powiadomien na maile co mnie wkurza bo wiecej czasu zajmuje mi wchodzenie na tt.. poza tym kiedy chce cos odpisac okazuje sie ze nie jestem automatycznie zalogowana jak zawsze i... wrrrrr
Alinko ten sprzedawca dziwak i kretacz... az sie prosi o negatywa.. ja bym od razu mu takiego poslala..wrrr ale jak piszesz ..niewazne.. bylo minelo.. a wanka ma frajde z chustawki i.. super hehe
frydza szalona zakupowiczko.. kupuj ile sie da.. bo ja ostatnio w tej branzy przystopowalam hehe
ale juz za dwa dni przybywam do swiata wyprzedazy i wielkich shopping centre hehehehe
juli szalona mamusko.... najwazniejsze w zyciu to dobrze sie bawic hehe
wczoraj mialam do was wpasc.. ale zmulilam sie piwami w pubie hehe
najpierw mielismy spotkanie w restauracji z przyjaciolmi
jedna laska jest w 8 miesiacu ciazy.. hiih wyglada pieknie.. i czuje sie podobnie.. jak ja.. takze rewelacja hehe
leos byl z nami oczywiscie hehe gugal i chichral hehe
ja sobie nagle przypomnialam o tym ze mialam odebrac wyniki cytologii u ginka i musialam stamtad gonic. jak zwykle wszystko w ostatniej chwili hehe
po powrocie z wypadu.. szybka kapiel leoska. karmienie i do pubu. tym razem na browarki z kumplami hehe
smiechawa z nimi jak zawsze hehe
jak wrocilam to czulam sie lekko zrobiona hehe adam smial sie ze mnie i jednoczesnie nadziwic nie mogl.. dawno mnie takie nie widzial hehe
leonek dzis popoludniu zaczal lekkie marudzneie
po kapieli troche sie naostrzylo.. doslo do tego ze cyckowi mowil nie,. butli poczatkowo rowniez ale w efekcie wypil ja i jakos zasnal. choc latwo nie bylo
poki co spi. ufff
moze zebole go nekaja co??
wrrrr
aha.. nasz maluch od kilku dni ma niezla jazde
upodobal sobie rower stacjnarny mojej mamy
normalnie na sam widok wydaje z siebie piski rozkoszy
uspokaja sie na nim momentalnie hehe
malo tego gada do niego.. smieje i jest wyraznie zafascynowany hehe
nawet ubieramy go na tym rowerze w kurtke i wtedy jest spokojny, bo zwykle placze i krzyczy podczas ubierania hehe
i jeszcze moja mama odkryla ze kiedy miauczy do niego to ten sie uspokaja i smieje na zawolanie hehe
normalnie fika , wierzga nozkami. a jak tylko uslyszy miauuu to momentalnie nieruchomieje i sie smieje.. hehehe
no nikt nie mowil ze dziecko dwoch swirow bedzie normalne.. no nie?? hehe
dobra uciekam.. dzis zrobilismy juz mega zkaupy.. spozywka polska dla nas i lelusia
auto wypchane po brzegi..
adas wyrusza w trase o 4 rano
wiec lece sie do niego przytulic, bo moi mezczyzni juz dawno pochlonieci blogim snem hehe
jeszcze tylko na koniec przedstawie wam pierwsza kobitke ktora zaszczycila swa obecnoscia harem lelka
hehe
poznajecie ja???
i jeszcze kilka fotek z wyjazu do warszawy
leos w kapieli rozradowany w objeciach kuzyneczki
w restauracji "u kucharzy"
kuzyneczki naprzemian prowadzily wozek z lelusiem hehe
dobra reszte pokaze jutro.. musze to jakos rozlozyc zeby was nie zasypac