Kulka a co jesli dzis dala Mayi czopka a ona zaraz kupe zrobila,nie wiem czy choc troche sie zdazylo wchlonąć,podawac potem drugi czy juz nie?
dzieki za rady....mala poszla spac...wieczorem graczki nie bylo a wieczorem 1 kupka...srednia taka.....zobaczymy.....
gratulacje dla wszystkich ruchliwkow podlogowych cieszacych swoje mamusie!!!!!
no maya tez nabija siniaki jeden za drugim....3 razy na dzien to minimum jej uderzen....i pochwale ja bo dzis calutki dzien powtarza za ami...i mlaskanie ,i mama,i tata...i inne sylaby....patrzy na usta i powtarza....przychodzi nawet i zaczepia zeby jej pokazywac

....i ladnie juz chodzi przy meblach....cieszy mnie to bo staje sie coraz bardziej ostrozna i tak nam sie wydaje ze duzo rozumi....ze gorące to wie ze nie dotykac,ja sie ja wola to przychodzi....nie wolno tez kuma i przedmioty pokazuje...mis,lalka,lusterko,pilot i inne

...ach moja dziewczyna.....kochana.....i caluski nam rozdaje.hihihi...musze ja znow ponagrywac troszkę....no to sie nachwalilam...hehehe..wybaczcie......
[ Dodano: 2008-01-16, 21:44 ]
a co do kąpieli to u nas pamietacie jak ciezko bylo ja utrzymac?juz jest lepiej...kapiemy na macie anty...i super sie sprawdza....mala ma teraz zabawki ktore ja w wannie interesuja i jest ok....kubeczki i te sprawy
Zborra.....niezazdroszcze....wyprostuj z rodzicami...i przeczekaj troche bo po @ bedzie inaczej troche
[ Dodano: 2008-01-16, 21:47 ]
Ewcik...ja tez mam nurofen w syropku i zapomnialam ze go mam

...wczesniej podawalam go malej jak szalala przed zebami....