hey mamuski!!!
Bablu pewnie zaraz zasiadzie do kompa,bo dopiero teraz z pracy przyszedl..ja niestety nie mialam czasu wczesniej kliknac,bo Vinee tylko sie bawic chce i skakac po mnie
Sliczne fotki wkleilyscie jak zwykle!!!
Agus21 przeslodkiego masz syneczka,super,ze wrocilas do nas na TT sie pochwalic,mam nadzieje,ze juz zostaniesz na dobre!!!!!!!!!!!!!Gratuluje synka,slodki maluszek!!!!!!!!!!!!!
Beatka a Twoj
Marcelek tez sliczniusiu,ale rosnie jak na drozdzach!!!!!!!!!!!!!
Lucy jak czuje sie Twoj tata?mam nadzieje,ze juz o wiele lepiej!!!!!!!Fotki z Oliverkiem sliczne,pieknie razem wygladacie
!!!Niesamowicie duzy juz jest,jestem w szoku!!!!!!!!ile Wazy???chyba masz co nosic!!!!
Kasi.k jak zobaczylam
Vikusie z patyczkami to sie smialam do rozpuku
!!!Ale ma pomysly!!!!!!!!!!a Ta ospa wstretna Was jeszcze dopadla,ale w sumie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i bedziecie juz miec ja z glowy!!!!!
Marta no wreszcie trafiliscie na dobrego lekarza,chwala Ci!!!!!!!!
oby juz teraz tylko z gorki i znalezli przyczyne co tak meczy
Frania!!!!!!!!!!!zabawka superasna,juz widze jak szaleje na niej Franio!!!!
Ela Ty chyba pytalas sie o mleko,jak dobrze pamietam...
ja jeszcze daje Vinee Sma,pije jedna do dwoch butli dziennie,,teraz juz wieczorem tylko czasami,ale rano musi byc 180,pierwsze jak otworzy oczy to wola mama milk...i musze leciec pedem na dol robic
co do dawania zwyklego mleka,to akurat wczoraj byla nas odwiedzic health visitor i wlasnie mowila,ze spokojnie mozna przejsc na mleko zwykle tylko te zielone semi-skimmed mleko...ogolnie super babka,siedziala chyba 40 minut,przyniosla Vinee ksiazki,kredki,kolorowanki a Vinee siedziala jak zahipnotyzowana,bo zajela sie kredkami i jak aniolek sie zachowywala...babka byla w szoku...
pozniej ja zwazyla,i Vinee wazy 14.440 kg
Wiesz ja nie wiem co bym zrobila,jezeli chodzi o te telefony do
Kondzia ,ale pamietam,jak pojechalam z Vinee zeszlego lata do Pl,to Vinee strasznie tesknila za Bablu mimo tego,ze przeciez ja z nia bylam,i za kazdym razem jak dzwonil to plakala albo nie chciala rozmawiac przez pierwsze dni i nawet jesc nie bardzo chciala,ale pozniej sie juz przyzwyczaila...ja mysle,ze Kondzio juz starszy i zrozumie,a jak mowisz tyle bedzie mial atrakcji,ze mu szybko ferie zleca i sie nawet nie zorientuje!!!
Gosia co do przelewow to ja calkiem zielona w tek dziedzinie,wiem tylko,ze mozna
Western Union
super,ze sie wybieracie z
Tomciem do Irlandii na urlop,szkoda,ze nie do Uk,to bysmy sie spotkaly
ale jakbys kiedys przelotem byla to zapraszamy do nas!!!
Emilkaduzo zdrowka dla Was i dla
Alusi,mam nadzieje,ze bidulka wyzdrowieje i nie bedzie potrzeby do szpitala
Jasnie Pani:) przykro mi z powodu babci Daniela i trzymam kciuki,zeby z okiem braciszka bylo wszystko w porzadku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny ja tez sie nie moge doczekac jak
Delfinka z Maycia juz wroca i pochwala sie fotkami!!!!!!!!!!