Hej, widze ze dzieciaki dzis w nocy szalaly jeden przez drugiego

Odpukac Nell spala cala noc i obudzila sie tradycyjnie o 6.30 na mleko i spala dalej do 9.00. Bylysmy na szczepieniu i Nelusia wazy 6800g

Ponad kg przytyla w miesiac. A szczepienie przelozylismy na popoludnie bo gdy powiedzialam ze jedziemy za tydzien do Polski to babka wpadla w panike ze mala w takim razie trzeba na gruzlice zaszczepiec wczesniej (bo tu sie 1 dawke gruzlicy daje jak dziecko ma ok. 5 m-cy). No wiec zamowila szczepionke i jedziemy po poludniu to mala dostanie 3 zastrzyki: 1 w udko (Dtp, polio i HIB) , druga na zoltaczke tez w udko i trzeci w raczke na gruzlice

ale mi jej szkoda bo ostatnio jest taka radosna a tu taka bedzie nagroda :-(
My za tydzien wylatujemy do Polski

Juz prezenty dla dzieci kupione, dzis dla brata i bratowej z mama kupilysmy, jestem strasznie podekscytowana tym wyjazdem. Czeka mnie spotkanie z ojcem zuzi, boje sie go ale z drugiej strony chce sobie udowodnic ze mam go w nonono
Polozna powiedziala dzisiaj ze powinnam zaczekac az Nell skonczy 4 miechy z wprowadzaniem posilkow. I choc mnie korci aby jej podac to chyba zaczekam. I Nan2 tez mowila ze wtedy zaczne podawac. Mowila tez zeby klasc mala wiecej na brzuszku. Wlasciwie powiedziala ze na plecach powinna lezec tylko jak spi a tak to na brzuszku, i ograniczyc lezaczek tylko na kocyku zeby mogla fikac nogami swobodnie i trenowac... hmm.. no sprobujemy. Akurat w Polsce nie bede miala lezaczka wiec dobrze sie sklada, bo faktycznie jak tak pomysle to Nell dosc duzo czasu w lezaczku spedza.
Kiciu, wiesz masz przystojnego faceta

Kacperek nalezy do tych dzieci, ktore juz jako niemowleta maja "dorosla" twarz

Znam wiele takich dzieci i naprawde tych buziek sie nie zapomina (nie sa takie nalane jak te typowo niemowlece, tylko maja wyraziste rysy).
Eska, no to pomysl jaka jest zdziwiona Nell jak ona ciagle 210 ml wciaga
[ Dodano: 2008-01-18, 14:13 ]
Dominika, hop hooop!!!! Jak Jasiu po szczepieniu???