dziewczyny ja was niestety muszę opuścić, zimno mi szybko się wykąpię, chyba we wrzątku i idę do łozia, mąż zaraz wróci.
kari dziękuję za fluidki
miłej nocki trzymajcie się papapa
M0rD3CzKa pisze:pewnie troszke to moja wina bo za duzo pozwolilam im
katrin, ja wiem to nie jest dobry sposob na bycie dobra matka....ale...czasem juz nie mam sily byc matka idealna i tlumaczyc dzieciom tysiac razy....sa juz na tyle duze ze moga mi pomoc tymbardziej ze od 3 dni nie moge chodzic...ta rwa kulszowa kurewsko boli...nigdy jeszcze mnie nic tak nie bolalo...i wiem ( bo to juz nie pierwszy raz) ze jak teraz nie bede sie oszczedzala to za 3-4 dni trudnosci sprawi mi nawet oddychanie....ze o odkalsznieciu nie wspomne ...ostatnio mialam tak jeszcze przed ciaza Kacpiego....i nie chce sie uzalac ale zeby sie wysikac...musialam dzwonic na pogotowie zeby mi zrobili zastrzyk z morfina bo tabletki nie dzialaly... teraz przynajmiej moge sie zajac Kacpim jak biega w chodziku( o noszeniu go nie ma mowy) a co bedzie jak nie bede mogla sie w ogole ruszyc...a moje dzieci ostatnio robia co chca tak wiec musialam im zastosowac terapie wstrzasowa....zadko a nawet bardzo zadko to robie bo jestem przeciwniczka takich zachowan w stosunku do dzieci ale ...dzis juz nie wytrzymalam... posprzatali wszystko i przeprosili mnie...tak wiec mimo wszystko pomoglo...ciekawe na jak dlugokatrin pisze:Mordeczka- jak przeczytalam co zrobilas to od razu przypomnialam sobie jak mama mi tak robila i jak podle sie wtedy czulam
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość