Kasia - moj brat ma Wiktorie tez!! Mi sie wydaje ze 3300 to nie jest az tak duzo jak na 37 tydzien. Nie martw sie, przeciez kilograma w 3 tygodnie nie przybierze :)
Emilia - nie zalatwiam ani lekarza ani poloznej. Lekarza sie nie oplaca, a polozna... hm no przeciez i tak beda ze dwie albo trzy przy mnie jak bede rodzic... Ponoc wiekszosc z nich jest bardzo fajna. Nie mam az takiej potrzeby psychicznej zeby byl ktos kogo znam albo lepiej mnie traktowal. Mysle ze beda mnie traktowac tak samo jak te nieoplacone, chyba ze pechowo natrafie na zgrede. Jestem jednak dobrej mysli. Poza tym moi znajomi oplacali i kiepsko na tym wyszli. Jedni pojechali do szpitala i okazalo sie ze nie ma miejsca dla nich - a oplacona polozna moze tylko byc w szpitalu w ktorym pracuje; a drudzy za chiny w dniu porodu nie mogli sie dodzwonic do poloznej i w koncu urodzili bez niej...
Wrzesnia wygrala ten konkurs "rodzic po ludzku" - moja bratowa tam rodzila i byla bardzo zadowolona. Jakis sprzet napewno maja - kazdy szpital ma, tylko pewnie nie w takiej ilosci co Polna...
Sluchajcie a Garcia na kiedy miala termin?
Kurcze ja mam wrazenie ze dzisiaj zaczne rodzic... chyba ze biorac fenoterol tak sie nie da. Ale boli mnie podbrzusze strasznie...