Awatar użytkownika
aguśka
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

zwieszają mi się strony

12 kwie 2007, 21:55

Dziewczyny pomóżcie. Nie wiem co mi się stało (pewnie mąż grzebał w ustawieniach i coś popsuł). Od kilku dni dzieje się tak, że jak wchodzę na niektóre strony, np. na moją pocztę lub konto bankowe, to strony się zwieszają. Jeśli klikne myszką, to pojawia się duża klepsydra i wyskakuje komunikat "brak odpowiedzi". Dziś nawet nie mogłam przelać pieniędzy bo co weszłam na stronę to zwiecha, logowałam się chyba 6 razy :ico_placzek: . Może przedstawiłam to mało precyzyjnie i mało fachowo ale niestety nie znam się po porostu na tym. POMÓŻCIE, PROSZĘ!!

Awatar użytkownika
Sosna
Trzy tysiące lat minęło...

13 kwie 2007, 10:08

cześć Aguśka... :-)
dwie rzeczy albo masz "za mało pamięci wirtualnej"? (wyskakuje Ci taki komunikat?) albo za dużo zapisało Ci się plików cookies i też mu to w korzystaniu z internetu przeszkadza.

czego używasz Firefox'a czy Internet Eksplorera? czy jeszcze coś innego?

Awatar użytkownika
aguśka
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

13 kwie 2007, 13:51

Używam Explorera. Co do plików cookies to mąż wczoraj je pousuwał ale nadal jest to samo. A ten komunikat "za mało pamięci wirtualnej" mi nie wyskakuje. Chyba jest jeszcze inny powód, tylko jaki? :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Sosna
Trzy tysiące lat minęło...

13 kwie 2007, 14:04

Aguśka spytam wieczorem męża, bo on spec od tego

Awatar użytkownika
silhana
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

13 kwie 2007, 15:37

Zobacz w explorerze narzedzia->opcje internetowe->prywatność-> i tutaj ustaw na średni .... a potem zresetuj komputer.. powinno pomóc ale nie obiecuje... =)

:-D
Zycze powodzenia

Awatar użytkownika
Mike
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

20 sty 2008, 14:45

Kompa nie zawsze trzeba restartować, ALT+CTRL+DEL i z zakładki PROCESY, zakończyć EXPLORER.EXE... zostanie tapetka tylko wszystko zniknie (ikony oraz pasek dolny) teraz wystarczy ponowić operację i w zakładce APLIKACJE wybrać na dole, NOWE ZADANIE.. wpisać w ścieżkę EXPLORER.EXE.. wszystko powróci.. a REJESTR systemowy zostanie przeladowany z nowymi ustawieniami kluczy.

Pozdrawiam

Wróć do „Nasze hobby”