Wszystko robie tak jak napisałaś poccoyo, a mimo to coś się z nim zaczeło dziać jedynie nigdy go spryskiwałam więc spróbuje i zobaczymy ..........tak bardzo chciałabym żeby się poprawił i niezmarnował
Śliczniusie a ja czekam z nadzieją ze w końcu któryś z moich pąków zakwitnie zanim opadnie
[ Dodano: 2008-03-01, 14:52 ] No i doczekałam się - odpukać po takim czasie w końcu mam jeden rozwinięty piękny kwiatek czekam na następne pączki aż się rozwiną
szkrab śliczne masz te storczyki
mój narazie nie kwitnie,a ten co mam na przechowaniu od siostry też nie zakwitł ani razu,stoi tak juz ponad rok i nic
mamie kupiłam w październiku storczyka i on cały czas kwitnie,co przekwitną kwiatki to ma zaraz nowe pąki,super
Ja dostałam na dzień kobiet drugiego storczyka i teaz mam dwa pięknie kwitnące tylko szkoda że ten co już miałam i ten kwitną razem bo jak już przekwitną to znowu będe czekała a lepiej by było gdyby jeden kwitł a jak przekwitnie to następny no ale to tylko moje pobożne życzenie.
edulita,
tobie nie chciał kwitnąć
a mi zgnił... dostął zółtych korzeni i liście mu zdrązowiały... wydaje mi się ze za zimna woda była jednego razu...
i dziś wylądował w śmietniku... zostąły mi dwa... i tak sie zastanawiam, za ile czasu je tez wyrzuce...
słaby ze mnie "ogrodnik"
poccoyo, - szkoda tego wyrzuconego ale cóż weź się zmobilizuj i staraj jak najlepiej o nie dbać o te dwa pozostałe. Będzie dobrze mi też nie wychodziło coś źle robiłam no ale jakoś dałam rade zobaczysz że te dwa pozostałe pięknie zakwitną i jeszcze nam je pokażesz tu na forum.