Witajcie
U mnie dzionek minal milusio.. i leniwie
Mala Nicolinka spala tylko 1 godzinke dzisiaj i tak caly czas byla w ruchu aktywna
no ale juz spi wiec mam nadzieje ze dzisiaj nocka bedzie ok,zobaczymy.. jesli mala bedzie chciala ze mna spac to bede z nia spala narazie spi sama spokojnie
Bylismy sobie po obiedzie na spacerku bylo milo ale bylismy krotko bo taki wiatr byl zimny ale troche sie dotlenilam
pozatym to ok.
Gadalam troche z tesciowa zadzwonila zapytac jak nam minal dzien.. i ze widziala nas na spacerze.. i tak jakos jej sie chcialo pogadac
widac ze za Nicolinka teskni tak przynajmniej wyczulam z naszej rozmowy.. no ale trudno ja nic tesciowi zlego nie zrobilam i niemial powodu tak sie na mnie obrazac smiertelnie.. ale jak tak chce to niech tak ma ja nie cierpie z tego powodu.. mam przynajmniej moj spokoj ktory potrzebuje
Iwona ciesze sie ze sobie wyjasniliscie wszystko
sama widzisz jak szczera rozmowa pomaga i rozladowuje napiecie
Mam nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej trzymam kciuki i dobrze zrobilas ze powiedzialas co ci lezy na sercu
A ja mam nadzieje ze maly moj Grosio jeszcze poczeka i pobedzie w moim brzuchu
i masz racje nowy skarbek dolaczy do nas moj syneczek ktorego za niedlugo bede miec w ramionach
A wy gdzie jestescie?? No nic ja uciekam do mezusia buziaczki wielkie dla wszystkich paa dobrej nocki pa
[ Dodano: 2008-01-20, 21:09 ]Pata ja tez sie dziwie ze tak szybko to zlecialo ze az czasami sama jestem w
no i juz niedlugo i bede miala nastepna dzidzie i wszystko bedzie nowe i pewnie inaczej
ale ciesze sie juz przeogromnie