ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2008, 11:53

Gabrysiu, moze kup Emi inny nocnik i od razu pokaz do czego sluzy...

U nas byl taki okres,ze nie dalo sie Mai posadzic na nocniku a potem zaczela siadac bez problemu... zastanawiam sie tylko kiedy zacznie wolac bo jak na razie to musimy pilnowac zeby ja wysadzic...

Natalia, Maja w ciągu dnia zuzywa jedna pieluche i druga na noc, czasami jak jej nie wysadzimy i zrobi kupe w pieluche to wychodzi 3 (na dobe)... takze u nas pieluchy to juz nieduzy wydatek...

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

21 sty 2008, 12:01

No witam
Tez tak zaglądam się przywitać :-D

buziaki for all

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2008, 12:05

Witaj Asiu.

Co u Was slychac?

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2008, 12:35

Emilka ma z tego powodu już dwa nocniki
A to juz inna sprawa... widac z Emilki twarda sztuka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

21 sty 2008, 14:10

My też zużywamy 3 pieluszki na dobę, no chyba że przytrafi się niespodziewana kupa (chociaz już rzadko bardzo) albo na noc tak się opije,że ma powódź :ico_olaboga: :-D ale był już czas,że Michał wołał "si" chociaż przeważnie po fakcie, a teraz coś nie chce wołać, a żeby usiadł na nocnik to muszę go czymś zabawić i to naprawdę czymś interesującym :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-01-21, 13:11 ]
Buziaki Asiu dla Ciebie i Wiki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

21 sty 2008, 14:18

No cóż mam dużo pracy :) w domu i w lokalu, bywa że po 15 godzinach przypomina mi się że nic nie jadłam, taki urok życia, dzień za dniem pędzą ech. Ale jestem szczęśliwa, czekam aż Wiki będzie starsza pójdzie do przedszkola co bardzo ułatwi mi funkcjonowanie. Mało tego jestem już na 1000% pewna że drugiego dziecka mieć nie będę, ja jednak kocham szybkie tępo życia, pracę i pewną swobodę a z dwójką dzieci można chyba zapomniec o niezależności. A poza tym chyba bym zwariował tyle w domu siedzieć.
Będę zaglądać kiedy to tylko możliwe :) całuje wszystkie dzieciaszki

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

21 sty 2008, 14:24

hej hej
my juz od tesciwoki wrocilismy, łoo matko ale mnie ta baba wkurza czasami :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: szkoda slow

Oskar przespal sie 15 minut w autobusie i teraz spac nie chce :ico_olaboga:

ale wsadzilam go do lozeczka i licze ze jednak w koncu go zmozy :ico_haha_01:

z tym nocnikiem to u nas roznie, czesto saida juz po fakcie :ico_noniewiem: albo lapiemy w trakcie, ale tak jak u Martynki teraz trzeba go duzo zabawiac aby usiedzial

Asiu podziwiam cie za taki tryb zycia, mi w zyciu by takie cos nie podpasowalo :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
dorotex83
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

21 sty 2008, 16:22

Gabrysiu bardzo fajnie że będziecie się starać o drugie dziecko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

my póki co odpuszczamy sobie - ja chce się najpierw przeprowadzić i może wtedy pomyślę

ja obiecałam sobie że jak pójde na urlop to zaprzyjaźnie Oliwke z nocnikiem - teraz nie chce taty tym jeszcze obarczać i tak dla nas dużo robi więc poczekam jeszcze

no i zabrali mi obsługe składu celnego :-D :-D :-D :-D ale już widzę niechęć do mojej osoby ze strony dziewczyny która ma to przejąć :ico_placzek: :ico_olaboga:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2008, 17:39

Dorotko, nie przejmuj sie, jeszcze zobaczysz ze ta dziewczyna bedzie musiala zwrocic sie do Ciebie, chociazby po to zebys to wszystko jej przekazala a potem mam nadzieje ze jakos sie dogadacie... poza tym Ciebie nie da sie nie lubiec :-)

Ja tez nie chce drugiej dzidzi... no chyba ze za jakies kilka lat (nie wczesniej jak za 5, 6 lat), ale na dzien dzisiejszy twierdze ze bede miec tylko Maje...

Natalia, widze ze wizyta u tesciowej niezbyt udana... takie juz sa tesciowe, niestety... moja juz cos nam przebąkuje ze chcialaby pojechac na kilka dni na wies :ico_puknij: wiec jedno z nas musi brac urlop...

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

21 sty 2008, 17:40

Gabrysiu ciesze sie z wami ze taka decyzje podjeliscie i trzymam kciuki aby kupno nowego mieszkania poszlo sprawnie i szybko jak i sprzedaz dzialki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dorotko macie wspanialego tate ze tak cudownie opiekuje sie Oliwcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i super ze zdjeli z ciebie choc troche obowiazkow,w koncu jestes tylko czlowiekiem a nie robotem, a tamta laska niech sie w d.. cmoknie, tak jak pisalas miala malo do roboty to korona jej z glowy nie spadnie jak wiecej porobi

Malyzasnal o 15 razem ze mna :ico_haha_01: bo mnie tez tak starsznie zmozul sen, pokimalam 20 minut...juz 4 dzien chodze ciegla spiaca :ico_noniewiem: mam powtoreke z poczatku ciazy i tego co bylo w czerwcu bo tez tak mialam... magnez mi nie pomaga... czuje sie jakby ktos soki ze mnie wyssal :ico_chory:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”