Marvinka, no właśnie tani jak barszcz- o ile są barszcze za 179 zł Mróweczka ja też sprawdzam. Jestem przewrażliwiona może, ale po tym co przytrafiło się mojemu braciszkowi to jakoś nie mogę... ale nie non- stop. Coraz wstanę i podejdę. W nocy nie wstaję specjalnie po to by ją sprawdzić
kolka to takjak ja w sumie-tez co jakis czas podejde w sumie czesto ale jak spie to juz nie-najwyzej jak sie przebudze!!! U mnie niebylo takiego przypadku a tez jestem przewrazliwiona!!!
[ Dodano: 2008-01-21, 23:32 ]
a ja głupia siedze z ta posciela otwarta i czekam na M coby mu pokazac
Jak dla mnie jest faktycznie zajebista. I ciągle jak nówka- raz tylko musiałam smerfy uprać w proszku do białego i jakby trochę zblakły, ale ogólnie jest the best.
[ Dodano: 2008-01-21 ] M0rD3CzKa, spróbuję jeszcze raz Najwyżej Ci się maile zdublują
Mróweczka, no raczej taki sztywniejszy, ale jak użyjesz płynu zmiękczającego to da się znieść. Zależy co kto lubi, jak dla mnie da się wytrzymać A to Ty dla siebie tę pościel chcesz?? To powiedz mężulkowi, że teraz to będzie bajeczny seks
Kolka, no to problem spania mamy z glowy tylko...jesli bede sie do weekendu tak czula jak teraz to nie dam rady nawet do sklepu na koniec miasta jechac a co dopiero do Ciebie i znow bedzie trzeba wizyte przelozyc