Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2008, 11:54

Witam się z Wami, a Wy śpicie :ico_placzek: :ico_oczko: Śpijcie, śpijcie ,na zdrowie!
Tylko eSka bidulka w pracy...
Ładna pogoda się robi,ale nie wiem,czy wyjdę na spacer, bo koleżanka z pracy ma wpaść. No,a Zuzią to się nie kiedy bądź, bo ona ma swoje godziny...

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

22 sty 2008, 12:27

Witam dziewczynki,wczoraj wieczorem byłam na tt,przeczytałam co napisałyście ale jakoś nie miałam ochoty pisać bo mnie koleżanka strasznie wkurzyła :ico_zly:
Byliśmy wczoraj u dziadków :-D Kacperek trochę marudził ale za to jak tylko wróciliśmy do domku to od razu dostał bananka na buźce i potem się chichrał jak nie wiem :-D wszędzie dobrze ale w domku najlepiej.

Dominisia wszystkiego najlepszego dla Jasia z okazji ukończenia 4 miesięcy :ico_brawa_01:
Ewasiek brawa dla dzielnego Misia że nawet nie zapłakał :ico_brawa_01:
Eska może zacznij dawać Olusiowi soczki to będzie robił rzadszą kupę,ja już daje od dawna soczki,najlepiej działa nektar brzoskwiniowy z hippa albo zwykły jabłkowy.
Dominisia Kacperek wypija 170ml ale nie zawsze czasami mniej i co 4-3,5 godzinki.A w nocy daje mu pierś.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2008, 12:32

bo mnie koleżanka strasznie wkurzyła
ale nie żadna z nas??

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

22 sty 2008, 14:44

Nie nie Kocura,nie żadna z was :-D :-D Kacperek zjadł zupki i to dosyć sporo ale jak przy tym marudził :ico_olaboga: ale otwierał buźkę do jedzenia a potem od razu zasnoł.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2008, 16:26

Sypie nam się wątek.... Wracać Mamuśki! A może ciachem Was przyciągnę?? :ico_tort:
U mnie była koleżanka i milutko mi czas zleciał.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2008, 16:44

Jestem jestem, wpadlam w wir sprzatania bo mi mamusia Nell na spacerek wziela, wiec ja muzyczka na full, odkurzacz w reke i poczulam sie szczesliwa hehe

U nas dzis swieci piekne slonce. Wreszcie !!Po tylu tygodniach szarosci!!! Nell wlasnie spi, mamusia gotuje roladki wolowe, mniam, mniam... a mi tylek rosnie :-D

Lece powiesic pranie, to juz ostatnia tura przed pakowaniem, bo musi poschnac a potem prasowanko.....

Dzieki dziewczyny za rady odnosnie plaszczyka. Tak zrobie , wezme ten plaszczyk, jest cieplutki i wygodny. A gruba Skandynawska kurtka niech zostanie w Skandynawii :-)

Zastanawiam sie ktore dzieciaczki jeszcze nie probowaly niczego innego oprocz mleczka? Tylko Nell i Hanusia Lalki zostaly ?

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

22 sty 2008, 18:01

Jestem i ja :-)
Kacperek śpi,ostatnio tak dużo spal za to dziś tylko godzinkę no i teraz zobaczymy ile pośpi.
Ja byłam na zakupach i kupiłam małemu słoiczki i soczki i jeszcze dla siebie farbę do włosów bo już mam odrosty.Mam nadzieje że nie wypadną mi wszystkie włosy bo i tak już są osłabione :ico_placzek:
Mamo Zuzi tez bym zjadła roladki wołowe,uwielbiam je a dawno nie jadłam :-D
Kocura na ciacho też się skuszę,hihi.

eSKa
4000 - letni staruszek

22 sty 2008, 18:06

Zastanawiam sie ktore dzieciaczki jeszcze nie probowaly niczego innego oprocz mleczka? Tylko Nell i Hanusia Lalki zostaly ?

i Olo też jeszcze niczego prócz mleczka nie miał w buźce ale od lutego sie to zmieni :D

Dziewczynki musicie mi wybaczyć, poczytałam wszystko ale teraz musze leciec zrobić obiadek bo mąż tez juz w domku. Bede pózniej i wtedy poodopisuje wam ile będe mogła.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2008, 19:03

Eska, no tak myslalam o Olusiu, ale potem przypomnialam sobie jego wage hihi, i to mnie zmylilo :-) Nell tez po 6 lutego zje puree z ziemniaczka :-)

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

22 sty 2008, 19:49

Jestem :-D

Mamo Zuzi chodzilo mi o mleczko przygotowane ze 180 ml, wiec wychodzi wlasnie cos kolo 200 :-D

Mi tak dzien leci szybko ze nawet nie mialam wszesniej czasu napisac, porzadki, pranie, czeka mnie jeszcze prasowanie tylko zelazka nie moge znalezc :-D

Wpadne pozniej bo Jasiek placze, a Krzysiek sie na mnie wscieka nie wiadomo o co i az sie odechciewa pisac :ico_zly:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”