Witam
Zrobiłam test, chociaz nie byłam z Wami od poczatku, najgorzej nie wyszłam
Kasiulka- ta Twoja pochwa przesadza ilez mozna, moja czasami ma gdzieś fakt , ze na tyłku hormony mam przyklejone i też sobie po swojemu pluje ale Ty to masz jazdnę na maxa, usmiałam się z tych kup pływających, przypomniało mi się jak ja kiedys łapałam Kornela
Elu- współczuję, idiotów nie brakuje na tym świecie i jeszcze tyle czasu na komendzie, ze aż zeszyt zapisali a i tak przyslą pewnie , ze sprawa umozona, przerabiałam to, szkoda gadać
A ja dzisiaj łaziłam po mieście wykorzystuję mamę, jutro jadę złozyć wniosek o dowód, bo wczoraj byłam ale bez aktu małzeń. nie przyjęła, wkurzyłam się strasznie bo Daniel zabrał ze sobą teczkę z aktami i odpisami a pojechał do Poznania, na szczęście dzisiaj prezes jego wraca i mi przywiezie, bo tylko teraz mogę gdzieś wyjść i cos załatwić
Riterka ma fajny pomysł z ta kartką, szkoda tylko, ze teściowa bez humoru, ja nie mam pomysłu tez mi ciezko coś takiego przychodzi
[ Dodano: 2008-01-23 ]Kurcze nie wpisałam maila i mi wyników nie przysłąło z testu a chętnie bym zobaczyła, kto ma niech mi prześlę plis
A teraz zmykam kapać małego