Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2008, 11:48

Oto ja!
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-01-24, 10:50 ]
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Nie liczymy dziś kalorii-każda wcina po całym torciku :-D :-D
Z okazji wiadomej :ico_brawa_01:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

24 sty 2008, 11:57

kocurka super fryzurka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja juz wcinam ciacho :-D

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

24 sty 2008, 12:46

Witam wszystkie wrześniowe Mamy :-D

Widzę, że Wasze Maluszki śpią ślicznie. Mój prześpi najwyżej 2 godzinki w nocy i budzi się. Dobrze, że przynajmniej po jedzeniu od razu zasypia. I tak co noc. Myślałam, że to normalne a tu widzę, że nie.W dzień prześpi góra 50 minut w całości.

eSKa
4000 - letni staruszek

24 sty 2008, 12:52

Dla Zuzi gorące buziaczki :ico_buziaczki_big: , no a mama wygląda ślicznie :ico_brawa_01: Kocura masz fajny kolorek na włosach, farbowałaś czy to naturalne no i błyszczące jak w reklamie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

24 sty 2008, 13:08

hej laseczki
ja tylko na chwilke, pisze do was z bilblioteki w UK
jutro juz rano lecimy do PL, wiec same rozumiecie ze teraz mam na glowie pakowanie i ostatnie pospieszne zakupki :-D
M wlasnie spaceruje przed bilblioteka a ja nie moglam sie oprzec zeby do was zajrzec..hehe

nie przeczytalam co napisalayscie, ale obiecuje ze wszystko nadrobie jak wroce :ico_sorki:

WSZYSTKIEGO NAJ DLA ZUZI :ico_brawa_01:

kocurka, super fryzurka i pieknie blyszczace wloski :-D

uciekam bo M zaraz sie wkurzy ze za dlugo siedze :ico_olaboga:

buzki i do juterka :-)

eSKa
4000 - letni staruszek

24 sty 2008, 13:13

Witamy aniu, a próbowałaś w nocy maluszka inaczej uspokoic zamiast dawać mleko, albo jak zaczyna płakać to nie wstawaj od razu tylko odczekaj bo może sam się uspokoi i dalej będzie spał. No chyba że on naprawdę taki głodomor :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-01-24, 12:16 ]
Eve ale niespodzianka, kurcze ale ten czas szybko przeleciał, bardzo się cieszę ze jutro do nas wracasz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Mam nadzieje że wizytka w UK udana i obkupiłaś sie na maxa :ico_oczko: Czekamy tu na ciebie. Ciekawa jestem jak tam Szymus zniósł podróż.

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

24 sty 2008, 13:28

W dzień też je co 2 godziny i ma już prawie 9 kg :-D Jak tak dalej pójdzie to wyssie mnie całkowicie. Nigdy nie czekamy aż zacznie płakać od razu daje jeść. Kiedyś dał się smoczkiem oszukać ale teraz to smoczek Go tylko wkurza :ico_noniewiem:
Takie wstawanie w nocy co godzinę jest coraz trudniejsze bo nie mam się kiedy wyspać :ico_spanko: Trwa to już miesiąc a na początku spał czasem 6 godzin:) w nocy. To były czasy... ehhhhh

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2008, 13:43

Hej laseczki, witam Anie.
Ania, cos czuje ze ten twoj synus to sobie niezle Ciebie wyszkolil hihi :-) I to nie chyba glod go budzi w nocy tylko on po prostu bez cycusia nie umie zasnac. Moze go naucz?

Eve, super ze sie pokazalas. Ja tez dzis sie pakuje :-)

Kocurka, ladnie masz wloski zcieniowane, slicznie po prostu!!

Ewasiek, to dobrze ze Misiu spal ladnie w nocy. W nocy organizm sie regeneruje i na pewno szybciutko maly wroci do zdrowia.

Eska, no mezu nieladnie sie z Toba "obszedl" wczoraj... moj cos podobnie ostatnio...

A kwestie wychowania , karmienia i leczenia mojej bratowej pomine milczeniem, bo duzo by tu pisac. No po prostu robi wszystko inaczej niz wiekszosc :-D A potem sie dziwi ze dzieci nie jedza, nie spia, choruja i sa blade :ico_puknij:

Ja o niczym nie mysle tylko o wyjezdzie, i pewnie jestem w tym bardzo monotematyczna. Ale wyobrazcie sobie , ze pierwszy raz od 2 lat spotkam sie z bratem, babcia, chrzesniakami, przyjaciolmi. No czad po prostu :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

24 sty 2008, 13:44

Trwa to już miesiąc a na początku spał czasem 6 godzin:) w nocy.
Ciekawe co spowodowało że to się zmieniło, wstawać w nocy co 1-2 godziny :ico_olaboga: Nie wiem co ci poradzić, ja na twoim miejscu w nocy jak się obudzi nie dawałabym od razu cyca tylko odczekala jak rozwinie się sytuacja, może akurat troszke popłacze i zasnie, a nóż po jakims czasie wróciłby do dawnego trybu :ico_noniewiem:
Olek też czasem w nocy się budzi i zaczyna płakać ale ja wtedy albo go głaszcze i sie uspokaja albo czasem nawet nie wstaje z łóżka a on sam przestaje plakać, troche sobie pogada i spi dalej.

Zuzia Kocurki też miala częste pobudki i w sumie nie wiem jak teraz, wiec może ona ci coś doradzi

[ Dodano: 2008-01-24, 12:48 ]
pierwszy raz od 2 lat spotkam sie z bratem, babcia, chrzesniakami, przyjaciolmi.
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Dziewczyno to tobie czasu braknie żeby się nagadać z wszystkimi :-D Dobrze że z mamą już co nie co nadrobiłaś :-D Ciekawe jak Zuzia zareaguje na spotkanie z tatą a on na spotkanie z tobą :ico_noniewiem: Bo pewnie będzie chciał sie z Zuzią widzieć no nie?

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2008, 13:54

Ciekawe jak Zuzia zareaguje na spotkanie z tatą a on na spotkanie z tobą Bo pewnie będzie chciał sie z Zuzią widzieć no nie?
no, tez sie zastanawiam. Ona jest do niego pozytywnie nastawiona. Nigdy nie gadalam na niego nic przy niej bo nie chce aby pozniej miala do mnie o cokolwiek pretensje czy zal. Pewnie beda sie dobrze bawic, ale ja bede w poblizu bo nie wiem co mu moze do glowy wpasc... :ico_noniewiem:
A bede 3 tygodnie i mam wielka nadzieje ze choc z polowa ludzi z ktorymi zamierzam sie spotkac kawki sie napije.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”