Troszke spoznione ale najserdeczniejsze zyczenia dla pierwszego 2-latka na naszym watku Bartusiu rosnij duzy, zdrowy,silny i szczesliwy! :ico_prezent: :ico_prezent: Dora widac jak rozwijal sie twoj synek ale od pol roczku widac ze buzia ta sama! matikasia a co ty robisz w tych Niemczech?przepraszam ale jakos sie pogubilam i sie teraz zastanawiam
Ello babeczki
No ja tez mam nadzieje,ze to koniec naszych problemow z wojskiem Poki co mamy spokoj
Gabi mi sie dzisiaj cala zasikana obudzila Stanowczo za mało chłonne sa te pieluchy...
Magda tu mieszkaja moi rodzice a my z Matim ich odwiedzilismy na caly miesiac bo mam przerwe miedzy zjazdami a mezusia mi wyslali na 2 miesieczny kurs to stwierdzialm ze co bede sama w domu siedziec:)
Odpoczywamy sobie choc siedzenie to troche z amtim w domu udreka bo wszystko psoci:) jak mozne spacerujemy wiec duzo. troche budzujemy po sklepach a dzis jedziemy do mc donalda...
ale tu znowu pustki
ja dzis mam pracowity dzionek i nawet mi sie chce wszystko robić zaczeliśmy dzień sprzataniem, a kończyć będziemy pieczeniem ciastek w między czasie dużo robotki było
czekam na moich chłopców bo poszli na spacer,ja zasmarkana o idą chyba
Cześć dziewczynki, no ja ostatmnio znowu ten wąteczek zaniedbałam........... WYBACZCIE!
U nas ostatnio dużo wrażeń pod wieloma względami...miałam dać sobie na trochę spokuj z TT, ale jakos nie mogę, na szczeście jest juz wszystko dobrze a nawet lepiej..
Antoś znowu ciwerpi z powodu zebolków, ale jakos sobie radzimy, no i mamy postepy w samodzielnym usypianiu.
No faktycznie cos tu ostatnio straszliwe pustki panuja ...
kasiekk, podziwiam,ja juz od pol roku nic nie upieklam
Maggie dla Antosia
My dalej pampersowe, jutro zaczne mala puszczac po do domku w samych majteczkach,zobaczymy co z tego wyjdzie....A wczoraj Gabi nauczyła sie mowic" konik"