eSKa
4000 - letni staruszek

24 sty 2008, 14:08

A bede 3 tygodnie
Mam nadzieje z w Polsce będziesz miała troszke czasu żeby do nas zajrzeć :ico_oczko:
Twoj mężuś zostanie słomianym wdowcem hihi :ico_oczko:
No i ciekawe jak ty wytrzymasz tyle czasu bez sprzeczek z nim :-D Mam nadzieje ze jak wrócisz to nie będziesz tego nadrabiać hihi :ico_nienie:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2008, 14:11

Mam nadzieje z w Polsce będziesz miała troszke czasu żeby do nas zajrzeć
ba, jakze by moglo byc inaczej. Mamusia nowoczesna babka i internet ma :-D

No i licze na to ze po takiej rozlace mezusio bedzie lagodny jak baranek :-)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2008, 14:26

eSKa, kolorek włosków troszę sztuczny (farba nakładana przez męża :-D ), ale bardzo zbliżony do moich własnych. No to się cieszę,że nie wyrzucacie mnie z forum z powodu brzydkiej fryzurki :-D
A ciacho Wam smakuje? :ico_oczko: Dziękujemy za życzonka!

Moje dziecię jest aniołecek,hihi! W nocy śpi jak trza, albo budzi sie czasem ok. 4 na jedzonku, a tak to pobudka jest po 8 i wtedy wstajemy. U mnie super się sprawdza system- jedzonko, zabawa i spanko, taki cykl trwa 3 godzinki. Jak się budzi to za ok.2 godzinki zaczyna marudna być, wtedy ją do łóżeczka odkładam, smoczek i zasypia do 10 min. max. A mamusia na kompik :ico_haha_01:

mama_zuzi1980, super, super! A rozstanie dobrze Wam zrobi, bo to niesamowicie umacnia związek, a może i tęsknić bardzo nie zdążysz, bo tyyyyle kawki musisz wypić!

eve- fajnie,że wpadłaś! Jutro czekamy na mega relację!!!

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

24 sty 2008, 14:27

:-) Nadrobiłam czytanie :)

ocurka Śliczna fyzurka, :ico_tort: wszystkiego najlepszego dla Zuzi :)

Ewasiem Mam nadzieję że z Michałkiem już wszytko wporządku !!

mama_zuzi1980, mieszkam w Bochnii 50 mh od Krakowa.

eSKa, nie zaręczyn nie było ale M mówi ze ma pierścionek na oku... dziś dzwonił i kazał mi rozejrzeć się za salą bo chciałby w tym roku wziąść ze mna ślub. Bo jak byliśmy zapisać Marcelkę do chrztu to ksiądz się zapytał kiedy zamierzamy się pobrać no to My tak na odczepnego no że w tym roku :-D :-D :-D a ksiądz do mnie to proszę opdać mi numer telefonu ja będę się z Wami kontaktował w tej sprawie!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: PADŁAM Z WRAŻENIA!!

Marcelka śpi... bylismy we wtore na badaniach i pobierali jej krew z ŻYŁY!! i to tak dużo myślałam że bedę płakać ale dzielna była, ale tak mi jej szkoda było żehej. Przyśle Wam zdjęcie jak Mała wcina zupkę :) We wtorek kąpała sie z M mam zdjęcia tyle że M tam jest nagi :ico_haha_01: :-D :-D więc chyba ich nie będę wklejać.

Obrazek

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2008, 14:40

Justyna_Bochnia, ale Marcelka wcina! Na Zuzię już czeka papu,ale jeszcze nie wiem kiedy dostanie. Może w weekend, bo chcę żeby M. też był przy tym.
We wtorek kąpała sie z M mam zdjęcia tyle że M tam jest nagi więc chyba ich nie będę wklejać.
myślę,że dziewczyny nie miałyby nic przeciwko, gdybyś wkleiła :-D

[ Dodano: 2008-01-24, 13:53 ]
http://www.joemonster.org/art/8612/Inst ... gi-dziecka

SUUUUPER! :ico_smiechbig:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2008, 14:54

myślę,że dziewczyny nie miałyby nic przeciwko, gdybyś wkleiła
no ja nie mialabym ;-) ale mysle ze M by mial :-D :-D :-D
A Marcelka super je :-)

[ Dodano: 2008-01-24, 14:02 ]
Kocurka, za**ista ta instrukcja :ico_smiechbig: :-D

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

24 sty 2008, 16:24

Kocura Bura, Myślałam że padne jak oglądałam ta instrukcję :0 Ludzie maja pomysły :)

Hehhehe wiecie no wkleiłąbym ale bedziecie się śmiac z mojego M :D:D:D :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

24 sty 2008, 16:29

Justyna nad czym ty sie zastanawiasz wklejaj, przecież my będziemy patrzeć na Marcelinkę a nie na M :ico_oczko:
Kocura instrukcja super hihi
Mamo zuzi ale Nelcia minkę strzeliła :-D z lekka zdziwiona co się dizeje :ico_haha_02:

Ja własnei robie naleśniki z mięsem i brokułami, a o 17.00 przyjezdza po mnie przyjaciółka i jedziemy na zakupy. Bo w sobote idziemy na zabawę a my jak zwykle nie mamy co ubrać :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

24 sty 2008, 16:42

Obrazek

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

24 sty 2008, 17:00

Dziewczyny ale na klikałyście,super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kacperek dziś już mniej marudny,zobaczymy jak będzie wieczorem.
Byliśmy z Ł na zakupach bo muszę upiec dwa ciasta na chrzest,kupiłam tez już małemu bebiko 2.Sobie kupiłam płaszczyk zimowy bo był w promocji za 230 zł a normalnie kosztował 350 :ico_brawa_01:
Dziewczyny powiedzcie mi czy to źle jak dziecku pocą się plecki??Kacperek zawsze przy zabawie ma spocone,tzn jak leży w łóżeczku lub na bujaczku i się bawi.JA już wcześniej to zauważyłam ale myślałam że to po prostu przy zabawie się zmęczył i się pocił dlatego ale moja mama powiedziała że to chyba niedobrze że tak jest :ico_noniewiem: co wy o tym sądzicie???
Kocura ładna fryzurka i masz bardzo błyszczące włoski,powiedz jak robisz żeby takie były.
Brawa dla Zuzi ze taka grzeczniutka :ico_brawa_01: ja bym chciała żeby Kacperek tak zasypiał.
Mamo Zuzi fajna fotka Nell w podpisie.
Justyna wklejaj zdjęcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: księżulek dobry,naprawdę,ciekawe czy zadzwoni :-D A tez mam taką łyżeczkę do karmienia jak ty :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”