czołem dziewczynki dawno mnie nie było ale Lenka daje mi w kość a poza tym to musiałam was nadrobic zeby być na bieżaco i zajęło mi to 3 dni

to znaczy tak z doskoku
nas na szczęscie choroba omija ale pogoda paskudna wiec tez za bardzo sie niewietrzymy , Lena posówa jak mały samochodzik i stara sie puszczac jak stoi i chodzi wiec daję jej jeszczemiesiąc tak coś czuje

a w tedy sie zacznie , no ale ja już bede pewnie w pracy kurde mol dziewczyny jeszcze miesiac wolności mi został , aż na te konto mąz mie zabiera w góry na tydzien odpocząć bo tych wybrykach porodach itp. śmiałą sie z koleżanką , że strzelimy sobie druge zaraz ona ma 3,5 miesieczna córeczkę

a tak serio to ostatni miałą wkręta ze jestem w ciązy bo mie żołądek bolał kilka dni i nic nie pomagało , ale juz mnie nieboli i juz w ciązy nie jestem
Jogo moaj córciateż nie ma zeboli
My cycuś juz tlko 2 razy w nocy i raz na śniadanko

to przez ta pracę , ale powiem wam ze sie wcale nie dopomina w dzien o dziwo no i dobrze w sumie może mniej boleśnie przejdziemy to odstawianie
Plamy juz zeszły zostały tylko takie przyciemnione mniejsca po nich ale to myśle chila czasu i zniknie bez śladu , ale ma taka schize ze co chwila ja ogladam
a włąsnie dziewczyny w nastepnym tygodniu mam gości i nie mam pojeca co przygotować podrzućcie mi jakies przepisy na sałtki dobre może Kolka bo ona często sie gości z gangrenami szarańcza i kims tam jeszcze hihihihi Kolak to taki żarcik
Aha no i moc całusków dla jubilatów Kolki i Oskarka