Dokladnie tak samo mialam z Zuzia, dla swietego spokoju koldre na pol zlozylam i na to mate zeby zamknac buzie komentatorom. Nell lezy na panelach i macie, bez niczego pod spodem i nikt nic nie komentuje bo tym razem jestem u siebie i jakos rodzice chyba czuja ze nie wypada im sie tak wtracac.Tłumaczenie że lezy na kocu i macie nie pomaga bo jemu i tak ciągnie zimno od podłogi
też to zauważyłam!W ogole to starsze osoby maja jakas paranoje na temat "ciagniecia " od podlogi, przeciagow, uchylonych okien, tak jakby od swiezego powietrza czy odrobiny chlodu sie ze swiata schodzilo hehehe
ciekawe co na to mamaale juz moge napisac ze bylo super i mamy powazne plany zwiazne z wyjazdem
hmm mam nadzieje że to co ja mam nie zaszkodzi to sie nazywa Rhinoton (używalam tego w ciązy) no i jakby nie bylo pisze tam jak dawkowac niemowlętom wiec chyba OK i to tez jest roztwór soli morskiej.Kocura Bura napisał/a:
eSKa, ja psikam noskowi Zuzowemu -Disnemar niebieskie
mam dokladnie to samo
no tez sobie wlasnie o tym pomyslalam. I przypomnialam sobie reakcje moich rodzicow a szczegolnie mamy gdy powiedzielismy z J. o moim wyjezdzie.eve81 napisał/a:
ale juz moge napisac ze bylo super i mamy powazne plany zwiazne z wyjazdem
ciekawe co na to mama
mysle ze spokojnie moznaRhinoton (używalam tego w ciązy) no i jakby nie bylo pisze tam jak dawkowac niemowlętom wiec chyba OK i to tez jest roztwór soli morskiej.
No to dobry synusna szczęscie wyszłam z wyregulowanymi obiema brwiami bo juz mialam wizje jak wychodze z jedną ładną a drugą zarośnietą
WowA tak w ogole to stuknela nam 200 stronka
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere i 1 gość