hej, ja tez sie melduje i ... zeby nie odstawac od reszty, jestem tak samo zmeczona, obolala, zasapana, niewyspana i do tego cholernie mnie ucho naparza...czyli jak nie urok to....
trzecia noc z rzedu nie spalam, mecze sie jak szlag, albo mnie boli brzuch, albo krzyz albo dla odmiany dzis mnie rwalo ucho i to tak, ze mnie o 1 w nocy bol obudzil
Zaliczylam wiec laryngologa i okazalo sie, ze mam ostra infekcje nosa, zatok, slinianek i ucha, ja nie wiem skad sie to wzielo, wyszlam zaledwie kilka razy na dwor...byc moze to od tego niewychodzenia przez te ostatnie miesiace, teraz mnie sie wszystko paskudztwo czepia
dzis tez juz leze do konca dnia, chyba sprobuje sie przespac w dzien, bo since mam pod oczami jak cholercia, jem slodycze i puchne, gruba juz sie zrobilam tez jak banka ale brzuch w normie, raczej w pupe i uda laduje slodkosci
ale co zrobie, jak mnie tak ciagnie..
od paru dni bardzo boli mnie krzyz, wczesniej raz mnie zabolal w polowie ciazy, teraz mi tak dolega, ze ciezko chodzic, to sa te skurcze??? ja juz bzikuje, tez was boli krzyz?
tagar, dzis w przychodni gadalam z pielegniarka i mowila, ze cala ciaze byla na fenoterolu a jak odstawila, to sie paskudnie czula, miala tez jakies krwawienie, ogolnie mowila, ze padaka...a urodzila po odsatwieniu 4 dni pozniej, wiec kto wie...
ja dopiero zaczne odstawiac od czwartku przyszlego tygodnia, masakra, czuje ze naprawde skonczy sie to wywolywaniem i bolem niezlym...tak pozno, tobie sie juz organizm przezwyczaja do zmiany, a moj nadal w chemii, ale sama sie boje troche odstawic...
dla dzidzi mam wsio wlasciwie, procz kosmetykow, ale to potem, jak bede wiedziala, co ja uczula co nie, bo ja jestem alergik wielki, wiec mala moze po mnie odziedziczyc ta cudna dolegliwosc
oby nie
ubranek nie prasuje, nie dam rady, ale kurcze, nie sa znow takie pomiete
kaska, dowcip o tesciowej dobry, dokladnie tak bym chciala z moja
nie cierpie jej, bleeeee
tagar, dobrze, ze pojechalas do lekarza, oni odsylaja spowrotem, ale przynajmniej jestes spokojna, ze jest ok, a brzuch napiety to ja nawet biorac ten fenoterol mam, wiec jak odsatwie to chyba pekne
dziewczynki, dotrwamy, bo co nam zostalo, wycofac sie nie da rady
madziarka, trzymam kciukasy za szybka akcje