Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 sty 2008, 22:33

Natalko ja tez jestem tego zdania tak go nauczyli ze w nocy doatje jesc.

A u nas BURZA grzmi i blyska

[ Dodano: 2008-01-26, 21:35 ]
U nas usypiani to najmniejszy problem zeby tylko przesypial noce co ja bym za to dała :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-01-26, 21:40 ]
No nic ja spadam jeszcze cos poczytam i spac maly cos sie kreci to moze byc ciezka noc :ico_placzek: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-01-26, 21:41 ]
DOBRANOC!!!!!

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sty 2008, 22:46

Ewelinko,ja jak bylam w czasie cąiży na zwolnieniu a potem na urlpoie macierzynskim to aż wstyd sie przyznac ale ja to wspominam jako najtrudniejszy okres w moim życiu :ico_wstydzioch: dlatego nie wyobrazam sobie zeby nie miec pracy... Oczywiscie ja rozumiem decyzje innych mam ale w moim przypadku bez pracy wpadlabym w depresje...

Co innego w sytuacji Gabrysiu... gdybym ja mialam taką dyrektorke pewnie nie bylabym tak entuzjalistycznie nastawiona do pracy...

Dzieki Bogu mam szefa, takiego jakiego zycze kazdemu :-)

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sty 2008, 09:54

witam.. u nas tez ostatnio sie nocki poprawiły, bo Julia juz sie nei domaga mleczka ;) i baaardzo mnie to cieszy. Koniec tego dzidziusiowania- z niej juz duza panna przeciez jest :-D

zaraz uciekam do szkoły.. dziś mam zaliczenie, zatem prosze trzymać kciuki.

Życze miłej niedzieli :-)

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

27 sty 2008, 12:54

witam Kasiu ,Gabrysiu , Iwonko ,Natalko :-D
Stęskniłam sie za wami i rozmowami z wami ,gdybym miała tylko więcej czasu na to ale niestety :-/
Dziś mam wolne a jutro znowu na rano :-/

Justysia już prawie wcale nie zaglada :ico_placzek: i Dorotka też coś mało :ico_placzek:

Kasiu powodzenia w zaliczeniach oczywiście ze będe trzymała kciuki.
Gabrysiu cieszę się ze ze sapniem u was lepiej brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Iwonko ja mam takie okresy że nie wyobrażam sobie nie pracować a potem coś mi się przekreci że bym tylko siedziała w domku :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: .Myśle że to dlatego że przy moim systemie pracy często jestem przemęczona :ico_olaboga: .Zapewne inaczej by było gdybym miała tu jakąś rodzinke i zabierali by od czasu do czasu Ade np.na jakis spacerek itp. No ale cóż trzeba sobie radzić samemu.

A teraz zapraszam na :ico_kawusia: :ico_kawusia: :-D

[glow=violet]Kasiu w dniu urodzin
Pragnę Ci życzyć odrobinę ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości, nadziei na lepsze jutro w ciężkich chwilach, oraz ciszy tak pogodnej i czystej, aby dusza słyszała bicie serca.
[/glow]

Obrazek

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sty 2008, 15:03

Kasiu życze Ci wszystkiego naj, najlepszego, przede wszystkim zdrowka dla Ciebei i calej Twojej rodzinki :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
trzymam kciuki za zaliczenie :-)

I jakos nie doczytalam o awansie twojego męża Ewelinko :ico_wstydzioch: trzymam kciuki zeby sie udało :-)

U nas znowu sukces bo Maja od wczoraj zasypia sama w łóżeczku, wlasnie spi od godziny i dzis to poszło sprawniej niz wczoraj :ico_haha_01:

Justysiu, wspolczuje Ci takiego systemu pracy a najbardziej tych nocek :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 sty 2008, 17:08

Hej u nas nocka super maly jest dzisiaj bardzo grzeczny bo babci nie ma i dziecko do rany przyłóz teraz zajada sobie krakersa a ja szykuje sobie kolacje dzisiaj kalafiorek.

MOC ZYCZEN DLA KASI!!!!! :ico_tort: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
kasiaa1985
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sty 2008, 20:43

dziekuje za kciuki.. przydały sie.. zaliczyłam na 4,5 :-D

za zycznoka również gorąco wam dziękuje :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

teraz mnie taki zaków czeka i w pracy i na uczelni, ze wybaczcie mi moja nieobecność i nie nawiązywanie do waszych postów, ale naprawde nie mam czasu ... zaczyna mnie to juz meczyc, no ale coś w życiu trzeba robic :-)

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

27 sty 2008, 20:46

Kasiu gratuluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

27 sty 2008, 21:06

GABRYSIU śliczne foteczki macie na blogu u Emi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

27 sty 2008, 21:42

Kasiu wszystkiego najlepszego :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: My wróciliśmy od siostry :-)
brawa dla dzieciaczków za postępy :ico_brawa_01:
u nas usypianie włóżeczku raczej nie przejdzie, bo jak tylko próbuję tam Michała włożyć w dzień nawet tak dla zabawy to jest straszny pisk :ico_olaboga: on jakoś nigdy łóżeczka nie tolerował, tylko od małego łożko :ico_noniewiem: no a na dużym łóżku to nie mam jak go przytrzymac samego,bo ucieka , poza tym jego płacz szybko sprowadza się do krztuszenia sie i wymiotów :ico_szoking: już nie wiem jaką metoda nauczyc go zasypiania, no i żeby nie budził się kilka razy w nocy ,bo to wykańczające :ico_zly:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”