Myszka_, u nasz bez zmian . Zaczynam zbierac rzeczy dla Oliwki , kupilśmy komode , dostałam waniennkę z stelarzem od koleżanki po jej dzieciach w dobrym stanie . ciuszków też mam sporo bo część po starszym synku a część dokupiłam ,mam już chusteczki do pupy , szczoteczkę do włosów i butelki .Mam nadzieję ,że uda mi się jeszce cosik zgromadzić .
Z moim samopoczuciem jest róznie raz czuje się dobrze a raz gorzej ,czasem zgaga męczy .Troszke jestem juz zmęczona tym stanem ( ciążą) chcialabym ,żeby juz Oliwia była znami wole te nie przespane noce ,ale cóż zrobić trzeba czekać .
Troszkę zaczełam się martwić porodem w sumie niewiem dlaczego przecież pierwszy poród był ok .Tylko z tego co rozmawiałam z koleżankami które również są w drugiej ciąży też się boją ,może dlatego ,że my już wiemy co to jest .Chodż każda z nas miała dobry poród to strach mimo wszystko jest może to kwestia wielu lat przerw przecież ja rodziłam w 2001 roku , troszke już mineło.
31 stycznia ide do lekarza .Jestem ciekawa czy z moją szyjką wszystko ok .Z mateuszkiem byłam na fenoterolu od 23 tygodnia ciązy , z Oliwią narazie nie musiałam .Tylko ,że podczas pierwszego porodu pękła mi szyjka macicy i przez to pękniećie jak to lekarz powiedzial na starcie moja szyjka jest juz krótsza.
[ Dodano: 2008-01-29, 10:01 ] asika82, no super , a czy już wybraliście imie dlasynka ? bo nie wiem co to znaczy ten napisik na brzuszku?