Ellepati Witam cię gorąco wśród lutówek
małgorzatksśliczne zdjecie, a czy z tym zasiłkiem nie da się jakoś załatwić, bo chyba ktoś mi mowił, że tez u nich przekroczył dochód o mała kwotę i cos musieli wypełnić ale dostali to o co sie starali tylko nie wiem czy to był zasiłek rodzinny ale tez cos na dzidzie, wiem ze jakas róznica w tych dochodach była dopuszczalna. Zoritentuj sie, popytaj może jeszcze.
olala wielkie
dla Asi , zuch dziewczyna
karolas witaj kochana, przykro mi słyszec ze znow was choróbska dopadły, u nas troche tez byl okiepsko, bo Patrus zaraził sie ode mnie wiatrówka, poza tym jakas infekcje podłapal tez ode mnie i zabki jeszcze mu wychodziły wiec 3 w 1, goraczka 4 dni, przez 2 dni 40 C, 2 nocki z głowy. Dziwi mnie tylko, bo on jakos zawsze ma małą infekcje jak mu ząbki idą. Na szczescie krostki juz zasychaja a duzo ich oj duzo i to całe smarowanie, koszmar, wiadomo takie dziecko nie usiedzi spokojnie wiec caly upaprany on i my (bo z męzem robie zeby szybciej było). Ja na szczescie juz po, moze dzis wyjde na dwor, bo juz 3 tyg nie byłam, ro rany zgupieje w tym domu no a z Patrusiem to moze jak dobrze pojdzie to za tydzien wyjdziemy lub góra 2. Pozdrowionka dla was i buziaczki.
Gratulacje dla męza
teraz to rzadkośc zdac prawko za 1-szym razem, ja mam zamiar tez sobie zrobic,moze nawet w tym roku, bo czasem sama gdzies wychodze wieczorkiem i sie telepie komunikacja miejscka a autko stoi pod blokiem,szkoda ze wczesniej nie pomyslalam teraz z dzieciaczkiem bardziej to odczułam.
I zycze dobrego wyboru autka.
Najlepsze życzenia dla
Kubusia