witajcie
Maggie pisze:A zapomniałam Wam wczoraj napisać że w czwartek mam rozmowę kwalifikacyjną...
trzymam kciuki za Ciebie !
Kristi ...
Kristi pisze: podam moj numer komorkowy i bedziemy w kontakcie a ja moge juz ze szpitala napisac do ktorejs z was smska
to juz lada chwila
jak ten czas leci ... super pomysl, bedziemy mogly cieszyc sie razem z Toba i myslami wspierac cie; na pewno wszystko bedzie w porzadku
justyna25 pisze:ojej jaka wspaniała wiadomość Diem wielkie wielki gratulacje
dziekuje justnko
dodam,ze ogladalam zdjecia z cudacznymi minkamu Adusi ... super dziewuszka , taka smieszka ... bo moj kawaler taaaki powazny,ze ho ho ...
iwonka ... duzo zdrowka !!! polecam mleko+ miod+czosnek+ maslo ... na mnie zawsze dziala
co do spania .... to Kourosh ostatnio buzdzi sie w nocy i chce troche pogadac albo pojsc do kuchni ( na co sie nie zgadzam) , albo po prostu napic sie soku lub zjesc banana ( wola : banana cie ) ...
Maggie ... juz wyczekuje listu ze szpitala z data pierwszego USG , ktore tutaj najczesciej wykonywane jest w 13 tyg. jak wiesz ... lekarz wyslal juz email do spzitala , w ktorym rodzilam; powiedzial, ze '''oni odczytaja moje wyniki krwi i dane , a propos ostatniej @ itp. i zadecyduja ''kiedy'' ... juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze swoja kruszynke ... zdrowa ( dziewuszke hihihiiihihih)
[ Dodano: 2008-01-29, 16:15 ]na pewno zauwazylyscie , ze po raz pierwszy podcielismy wlosu naszemu bablowi ... moja mama mowi,ze na pazia
, ale dzis cos mnie napadlo i znowu je gdzieniegdzie podcielam i chyba cos sknocilam ( przepraszam za wyrazenie)
... a moj D nawet nie zauwazyl
[ Dodano: 2008-01-29, 16:18 ]zaraz zabiore sie za suwaczek ciazowy, sek w tym,ze moj lekarz- gapa zapomnial formuly , na ktora oblicza sie date porodu ( skorzystam,z kalkulatora ze strony angielskiej) ... tak, doktor przeprosil mnie i powiedzial,ze '' o ile sie nie myli, to juz 9 tydz. )
sprawdzalam na wlasna reke, uzywajac kalkulatora, ktory w przypadku pierwszej ciazy byl bezbledny ... i farciarz- gapa- lekarz nie pomylil sie
tym razem ja referacik naskrobalam