Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 sty 2008, 15:40

Kawał chłopa z Darusia. Mój też taki wielki. życzę szybkiego powrotu do zdrowia :ico_oczko:
Ja właśnie tak mam. Mały ciągle chce jeść. W nocy karmię Go co 2 godziny. A w dzień też pośpi góra 40 minut i budzi się głodny jak nie wiem co.
Dzięki za radę :ico_oczko: na pewno skorzystam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 sty 2008, 15:41

Kicia10, hehe dobrana para :)

[ Dodano: 2008-01-29, 14:45 ]
Agnieszka Trzymamy kciuki za Darusia!!! Wiesz na mnie tez lekarka ostatnio zrobiła oczy za te zupki i deserki ale taka prawda ze jak bym miała wprowadzać dopiero od 6miesiaca to defakto dziecko jest 2miesiace do tyłu bo słoiczki z czwartego dajesz w szóstym a z piątego w siódmym.... ja daję już a jeśli nie chec czegoś jeść to nie wciskam na siłę i jest dobrze. Czasem lekarka nie rozumie ze dziecku nic po tym nie jest :)

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

29 sty 2008, 16:22

Agnieszka Kacper dostał klacid,poprzednim razem miał hiconcil to dostał biegunki.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

29 sty 2008, 16:36

Kicia10, mój Szymon też jak był chory dostawał Klacid, to dobry antybiotyk napewno przejdzie Kacerkowi

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sty 2008, 19:16

Agnieszka, trzymam kciuki,żeby Darusiowi szybciutko przeszło!

A u mnie teściowa i głupio mi tak od samego rana kompa właczać, chociaż ochotę mam do Was pędzić :-)

A u Was tyle się dzieje i nawet na bieżąco nie jestem.

My jutro do szczepienia. Może Zuzi podam jutro nowe papu (na pewno nie jabłuszko :-D ). No i powiem lekarce, że będę ją pomału odstawiać od cyca, bo inaczej to mi pewno nie pozwoli jej nic podawać nowego do jedzenia.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

29 sty 2008, 20:39

hejka hejka
my juz po wizycie u chirurga
na cale szczescie wszystko jest ok :ico_sorki:
a ta biala wydzielina pod skorka to nie zdane nieczystosci tylko gruczoly łojowe :ico_szoking:
powiedzial ze to naturalna sprawa :ico_szoking:
to ja normalnie w szoku bylam, bo pediatra powiedziala ze to sa nieczystosci i ze mam Szymciowi ta skorka tak ruszac zeby to wyszlo :ico_sorki:
wybuliłam 70zł za wizyte, normalnie duzo ale przynajmniej jestem spokojniejsza :-)
nnnoooo to chyba tyle
bylismy pozniej u znajomych, ktorzy chyba kupia od nas samochod przed naszym wyjazdem do UK :ico_brawa_01: tak ze super :-D
kaske na swoja karte internetowa juz sobie przelalam tak ze jutro kupuje bileciki na 9 maja :-D :-D

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

29 sty 2008, 21:10

Agnieszka biedny Dariuszek,małym dzieciom tak szybko schodzi na oskrzela albo na płucka :ico_placzek: ,trzymam kciuki żeby było oki.A oklepujesz małego??No i duży ten Twój chłopak :ico_brawa_01:

Eve to super ze siusiak Szymcia zdrowy :ico_brawa_01: A swoja droga to niektórzy lekarze to chyba przebalowali całe studia albo zaliczenia załatwiali im ich rodzice też lekarze :ico_puknij:
Ja zmykam na m jak miłość :-D

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 sty 2008, 21:14

I jak tu wierzyć lekarzom każdy mówi co innego. Ja na szczęście mam super lekarkę. Jak na razie to nie narzekam. Mój też coś miał na siusiaku ale samo zeszło i kazała się tym nie przejmować :-D :-D :-D
Słodkich snów dla wszystkich Mam i Maluszków.

eSKa
4000 - letni staruszek

29 sty 2008, 22:32

Dziewczynki kochane nawet nie macie pojęcia jak ja za wami tęskniłam :ico_placzek: :ico_placzek: Na dobre wpadnę w czwartek bo robię sobie wolne od pracy :ico_brawa_01:
Jak chodzi się do pracy to dni lecą tak szybko że głowa boli, wydaje mi się że tak malutko czasu spedzam z Olusiem :ico_placzek:
Mój synuś nadal cwiczy mowę, cały czas mieli języczkiem, woła, gada, piszczy, śmieje się, kochane dziecko, nic tylko schrupać :-D
Dzis bylismy na zakupach , zrobiłam zapas mleka dla Olka no i kupiłam mnóstwo różnych słoiczków, nawet nie wiecie jakbym chciala zeby juz była sobota, Od soboty zaczynamy eksperymenty z jedzonkiem :ico_brawa_01: Kiedy czytam jak wasze dzieci się zajadają to aż mi żal normalnie.
Czytanie nadrobiłam jednak wybaczcie że nie odpisze do każdej z osobna ale spiąca już jestem :ico_wstydzioch: no i musze jescze troszke kuchnię ogarnąć a potem zmykam pod prysznic. Jutro znowu trzeba wstać przed 6.00.
Życzę zdrówka wszystkim dzieciaczkom,
buziaczki dla Was i maluszków

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

29 sty 2008, 22:46

Wybaczcie ze tak pozno, ale nie bylo mnie caly dzien, bo pojechalam z K. na zakupy wzbogacilam sie o nowe buty, takie fajne adidaski.

Ale i tak najwazniejsze jest to ze byla kupa, dzis dalam znowu jeden raz NAN2 i jak na razie bolu brzuszka nie bylo, on po prostu chyba musi sie przyzwyczaic.

Wiecie, troszke mi wstyd ale musze sie przyznac, ze ja wprowadzilam nowe jedzonko, ale sa takie dni ze nic nie podaje oprocz mleczka, musze sie zmobilizowac do tego zeby byc bardziej systematyczna i zorganizowana, bo inaczej nic nie zdzialam.

W ta noc mialam koszmarne sny, snilo sie mi ze zeznawalam przed sadem Anny Mari Wesolowskiej i dziki moim zeznaniom uwolniono oskarzonego o zabojstwo faceta i potem ten facet mnie znalazl i poobcinal palce u rak i nog a po tym snilo sie mi ze sama chcialam zabic mojego dziadka... Kurna chyba cos nie tak ze mna :ico_puknij:

Eve wiesz szkoda ze jakos tak wczesniej nie zajrzalam i nie zobaczylam Twojego posta bo ja o tego siusiaka i ta zbierajaca sie wydzieline pytalam lekarza jak Jasiu byl w szpitalu.

Kurcze popisalabym jeszcze ale K. znowu ma do mnie jakies pretensje ze musi kontrakty pospisywac czy jakos tak..
:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”